Свети Валентин – повод за по-специални тоалети

1
234
Добави коментар
svetla58
svetla58

Свети Валентин наближава и ние започваме от сега да мислим за тоалет. Въпреки че този празник е колкото обичан, толкова и мразен, то ние смятаме, че не ни е нужен партньор, за да празнуваме любовта. Сигурна съм, че всяко момиче е празнувало поне веднъж в компанията на най-добрите си приятелки и нека не се лъжем – спорно е кое е по-забавно и приятно: смях и много храна с приятелките или романтична вечеря с половинката.

Както и да празнувате, Свети Валентин е перфектен ден да се “наконтите” малко повече, да облечете нещо по-официално, за което все няма подходящ повод. Ние сме ви подготвили няколко идеи как да отпразнувате празника на любовта със стил.

Код червено

Червеното е цветът на любовта, а какво по-удачно от една секси и женствена червена рокля? Няма как да сбъркате с този избор.

Купи рокля Pepe Jeans London

Купи рокля Mango

От офиса на среща

Ако ще излизате някъде вечерта, но преди това сте на работа, това е перфектният вариант за вас.

Купи рокля Pepe Jeans London

 

С розов привкус

Може би не сте от хората, които обичат много да екпериментират с дрехите си и дънките и бялата тениска винсе струват класика, която е подходяща за всеки повод. Напълно сте прави, че няма лошо да заложите на нещо семпло, но защо не добавите и един розов блейзър?

Купи сако Motivi

Купи сако Oltre

Женствена, но не точно

Има много жени, които искат да са малко по-официални, но обуването на токчета и рокля ги плаши твърде много. Защо не заложите на любимите си боти или кубинки и не ги комбинирате с рокля? Така ще успеете да постигнет перфектен баланс.

Купи черна рокля

Купи кубинки Dr. Martens

Класическа женствена визия

Роклята винаги е решение! Особено когато е комбинирана с красиви обувки на ток…

Купи рокля Michael Kors

Купи обувки Ted Baker