Права колонка за Събота @5.04 [18-ти Януари]

1
256
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Следващата порция футболни прогнози в права колонка за събота включват футболни срещи от Ла Лига.

Леванте – Алавес [Ла Лига]

Леванте ще се изправи срещу Депортиво Алававес в първата среща за Събота от Ла Лига. Домакините се представят сравнително добре, особено като домакин. В последните 5 домакински мача Леванте има 3 победи и 2 загуби, като едната победа е доста впечатляваща – срещу Барселона.

Друг интересен факт е, че последните 9 мача на отбора са с над 2.5 гола. Отбора се намира на 11-та позиция в класирането, но ако го подредим по домакински форма ще видим, че позицията на отбора става 8-ма.

Гостуващият отбор Депортиво Алавесе не могат да се похвалят със дори и задоволителна форма. В последните 6 мача отбора не може да намери победата, а представянето им като гост напоследък включва доста загуби.

Имайки предвид разликата в двата отбора тук мислим, че ще станем свидетели на домакинска победа.

Прогноза: Победа за Леванте

Коефициент: 2.10
Сигурност: 62%

Хофенхайм – Айнтрахт Франкфурт [Бундеслига]

Хофенхайм са набрали моментум след последните 2 победи, които постигнаха в лигата. В последните 5 мача играчите са отбелязали общо 8 гола, което е добър показател. Към днешна дата домакините взимат 7-мата позиция в класирането и определено гледат сериозно към топ 6.

Гостите от друга страна са на другия полюс – 3 загуби в последните 3 мача. Това ги постави в позиция, по близка до зоната на изпадане. Определено отбора изпитва трудности в последните мачове и този двубой едва ли ще развие по техните планове.

Прогноза: Победа за Хофенхайм

Коефициент: 2.10
Сигурност: 68%

Следете нашата секция права колонка за днес и утре за последните футболни прогнози.

*За прогнозите са използвани резултати от Flashscore
*Коефициенти са взети в момента на писане на прогнозите и е възможно да се различават от реалните.