Блогът на Апостол Апостолов :: ПОД БРЕМЕТО НА ЧЕРНАТА МАГИЯ

1
105
Добави коментар
tocco
tocco

                                            СПРЕТНАХА КУП ГАДНИ НОМЕРА НА ПОЛИНА

 

 

Stars.bg осведомява:

„От няколко дни фолкпевицата Полина се е нанесла във фоайето на столичния хотел „Хемус“ и отказва да си тръгне, съобщи lifestyle.bg. Хора от персонала алармирали, че изпълнителката на „Пайнер“ не искала да си ходи и дори вече е идвала полиция, която обаче нищо не направила.  

„Казаха ни, че не могат да я изгонят или арестуват, защото не е криминално проявена“, негодуваха от хотела, които вдигнали ръце още миналия петък и звъннали дори в музикалната и компания да дойдат да си я приберат. От „Пайнер“ обаче обяснили, че Полина от година и повече не е техен артист и не отговарят за постъпките и.

Красивата певица се настанила в „Хемус“, след като пристигнала от родния си град Плевен. Тя не искала да живее при родителите си, а в столицата, където преди време се беше установила за известно време. Не се намерил обаче приятел или приятелка, които да я приютят, и затова Поли решила сама да си намери местенце. За съжаление средствата, с които разполагала, едва стигнали за автобусен билет, с който да се придвижи до столицата.

Нелепата ситуация, в която Полина изпаднала, има обяснение. От известно време насам за нея се говори, че не е със стабилно здраве, и именно това била причината „Пайнер“ да откажат да работят повече с нея. Певицата била много объркана от живота си и не спирала да обвинява майка си, от която дори се отказала чрез съд, разкриха източници на lifestyle.bg.

„Полина е психически нестабилна. Често изпада в неадекватно състояние и тежка депресия. Отказва обаче лекарска помощ, която и е необходима спешно, за да може да се върне към нормалния си живот“, коментира близка роднина на Полина. Експайнерката се разбирала горе- долу с баща си, но преди да замине за София, се изпокарала и с него. Също така и брат и не можел да издържи на поведението и.  

Преди да се завърне в столицата, Полина се опитала да устрои живота си във Франция, но и там не и провървяло. Наши източници разкриха, че изпълнителката била вкарана в парижко здравно заведение за известно време, но след това я екстрадирали до България.“  

Преписал:

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

Послепис:

Полина е дъщеря на уважаваната наша съблогерка АнитаТрифонова- Секирата.