Дигитална агенция за цялостни онлайн услуги- WEDEOM.BG

1
266
Добави коментар
raboten666
raboten666

ВЕДЕОМ е компания, която е изцяло ориентирана към онлайн нуждите на малкия и среден бизнес. Като дигитална агенция, любимият ни слоган е:

Помагаме ви да изградите вашето място под огромното слънце на световната мрежа

което еднозначно гласи, че пръв приоритет за нас е развитието и цялостния успех на вашия бизнес в интернет. Към момента развиваме дейност само на територията на страната, като работим активно по проекти в най-различни бизнес ниши. Фокусирани сме основно в изграждането на онлайн магазини и уеб сайтове. Профилирани сме в работата си със системи за управление на съдържанието, а именно OpenCart и WordPress, като смятаме, че сме открили най-подходящия модел за българския бизнес и нужди. Годините опит и проектите в портфолиото ни, са ни дали ценни познания, за различните изисквания на бизнеси от много ниши, както и за методите на работа, които прилагаме.

Ценим контакта очи в очи и изпълнените обещания в срок. Екипа ни е малък, но много сплотен и продуктивен в името на това, да бъдем максимално полезни за реализирането на вашите бизнес идеи и мечти и за популяризирането на вашия бранд! Основната ни цел е да изведем на първи позиции вашия сайт или магазин, да повишим продажбите и посещенията, както и да таргетираме правилните аудитории с потенциални клиенти и последователи.