Хороскоп за днес – 31 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
160
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 31 януари 2020 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Добре е за пътуване, за преговори и важни делови срещи до ранния следобед. Пътуванията вечерта ще са придружени с неприятни моменти и рискове. Приберете се навреме. За вечерта не отлагайте и важните разговори. Тенденцията е от нещо дребно да възникнат проблеми и отношенията да се вледенят. Простете си взаимно прегрешенията и уточнете спорните въпроси. 

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден за опипване на почвата. Не пропускайте благоприятната възможност да стопите дистанциите, да се помирите с нужните ви хора и взаимно да си простите прегрешенията. Навлизаме в деня на феникса. Възкръсват от миналото стари приятелства и връзки, които ще донесат полза и на двете страни. Тази вечер е животопроменяща. Утре всичко ще бъде различно, бъдете внимателни.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес лесно се стопяват дистаниците, намира се общ език, дори и с тези, с които в миналото не сте могли да стоите дори в едно помещение. Обсъдете въпроси от взаимен интерес. Мислено изгорете в пламъка на свеща всичко негативно от миналото, което пречи на отношенията, на взаимната ви работа и живот с някого. Днес може да се намери и лекарство за тежка болест.

Рак 22 Юни – 22 Юли

До обед газите в мътната вода на отчуждението и компромата. Важните срещи отложете за утре или за края на работното време. Тази вечер много ситуации в живота ви ще се променят. Някои ще донесат пари, а други раздели и неочаквани пътувания. Вървите към избор, който ще материализира желанието ви за печалби и придобивки, но може да ви постави в зависимости.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Добре е да започвате само такива дела и дейности, които бързо ще приключите. Дълготрайните проекти приети в момента ще зациклят в бъдеще и още утре ще ви поставят пред изпитания. Пожелайте си нещо и се опитайте да стопите дистанциите. Следбед проведете уточняващи разговори. Ден за прошка и помирение. Вечерта дистанциите се стопяват и в любовта.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден за разчистване на сметки и връщане на дългове. Постарайте се да изгладите отношенията с колеги, роднини и приятели. Не пропускайте благоприятните възможности за възобновяване на връзките с хора, с които прибързано сте скъсали или сте си казали нещо неприятно. Ледовете в отношенията се топят. Утре може да се събудите с една идея по щастливи и обезпечени.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ще се наложи да взимате тежки решения. Не бързайте да прекратявате отношения. Опитайте още един път да се разберете, да изгладите конфликтите и да потърсите подкрепа от хората, които ви ценят и обичат. Роднинските отношения навлизат в критична фаза, особено ако предстои да се делят имоти. Пътувайте, на място уточнете нещата. Ще намерите и нужното ви лекарство.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес в организма ни се включват енергии на фино ниво. Дайте си сметка къде сте сбъркали, извинете се, целунете се, помирете се. Не пропускайте благоприятната възможност да стопите дистанциите с тези, които обичате и цените и чиято липса чувствате болезнено. Ден за пътуване, преместване и командировка. Може да се намери и приготви лекарство за тежка болест.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден за преговори, за уточняване на спорни въпроси и зациклени отношения. Ще намерите нужния подход при всяка среща и разговор и ще стопите дистанциите. С лекота ще получите опрощение на прегрешенията и сами ще простите. Ден за уреждане на професионални проблеми и семейни недоразумения. И независимо какво ви предстои, идете с мир и с желание за компромис.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден за прошка. Чакрата на прошката се намира в областта на щитовидната жлеза. Ако не си простим ще я увредим. Намерете път към сърцата на тези, чиято липса усещате и вече сте си дали сметка, че не можете без тях. Възкресете изпепелени в миналото връзки, стопете дистаниците, влезе в преговори с роднини и направете крачка в посока на помирение.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Дистанциите ще се стопят, ще постигнете примирие в любовта и в деловите връзки, но още утре ще разберете, че някой ви използва. Вечерта навлизате в рисков в материално отношение период. В следващите два дни може да играете ролята на донор за нечии интереси, амбиции и нужди. В този ден може да се приготвят или намерят лекарства за всякакви болести и болежки.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Затишие пред буря. Тази вечер тотално може да промени живота ви. Не е все едно къде ще отидете. Опитайте да стопите дистанциите, да се помирите с тези, които ви липсват или по някакъв начин се опитвате отдавна да привлечете. С лекота се стопяват дистанциите. Пак си говорите с тези, с които сте влезли в конфликт. Ден на феникса. Възкръсват стари връзки от пепелта на времето.