Хороскоп за днес – 1 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
232
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 1 февруари 2020 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес не тръгвайте рано на път, особено ако се разделяте с конфликт с близки и приятели. До неделя на обед нещо тъмно и недоизказано ще ви създава главоболия. Опитайте да си уточните отношенията и да си простите прегрешенията. Тенденцията е трети страни да печелят от проблемите в партньорските ви връзки. И децата стават неуправляеми, ако усетят слабостите ви.

Телец 21 Апр – 21 Май

За родените в първата декада съдбата е приготвила подарък. В живота ви ще настъпят благоприятни обрати. Идват неочаквани пари и придобивки. До обед пътувайте, направете посещения на роднини и евентуални спонсори. От обед до утре на обед не започвайте нови начинания, но това, за което сте се постарали в миналото ще даде богата реколта.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Денят започва с детронации на конкуренти, с обрати и промени в планове за срещи и пътувания. Някой ще спечели много от грешните ходове на околните. Нищо няма да върви по план, така че подгответе се за изненадите с резервен вариант. До утре на обед се лови риба в мътна вода. Източените ни ресурси и язовири създават условия за това. Контролирайте емоциите, почивайте си.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днешният ден носи неочаквани обрати. Един губи предимства, а друг ще се похвали с придобивки и неочакван късмет. Не споделяйте с околните както радостните, така и болезнените положения. От обед до утре на обед се очертават намеси. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Всичко да се проверява по различни канали. Не бъдете максималисти.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес проблемите никнат като гъби за родените в първата декада. Може да започнете приятно, но до обед на личния ви и семеен хоризонт ще се появи първият облак. До утре на обед ще прескачат мълнии. Нищо съществено да не се предприема. Ограничете разходите, не си позволявайте да играете хазартно и да участвате в рискови състезания. Следете какви ги вършат и децата.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не губете надежда и самообладание, независимо какво се случва. Ще извлечете полза и от грешките си, а чуждата непредпазливост и невнимание ще работят за личния ви интерес. Оказвате се на точното място с точните хора в удобен за преговори момент. Ще имате неочаквана печалба и предишните ви загуби ще се превърнат в предимства. Чакайте постъпления в бюджета.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

До обед се занимавате с битови проблеми, с ремонти и поправки, с размествания и с новата подредба на дома. Постарайте се да заемете най-северната позиция в апартамента и офиса, за да държите ситуацията под контрол. От обед до утре на обед намалете натоварването и не се срещайте с хора, които обикновено ви провокират. Контролирайте емоциите. Не е ден за признания.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Родените в първата декада ще попаднат в екстремни и рискови ситуации, при които може да загубят пари, протекции и пълномощия. Конкуренцията е заложила капани в желанието да ви спретне и компромат. Слабостите ви лъсват. Внимавайте с алкохола и стимулантите. От обед до неделя на обед нищо важно да не се предприема. Сами се вкарвате в източваща силите ви програма.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес навлизаме в период на биохимични трансформации. Мислено се разделете с всичко вредно от миналото си. Сутринта е натоварена с неочаквани събития и обрати в живота на много хора. Плановете ви се променят. Не се ядосвайте, а се нагодете към промените, за да изразходвате минимални сили, пари и енергия. Ще намерите нужното лекарство и успокояващите думи.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес родените в първата декада може да се похвалят с придобивка, с неочаквана печалба и късмет на фона на чуждите загуби. Проблемите на околните ще решат вашите. Подайте ръка на тези, с които времето и разстоянията са ви раздалечили. От обед до утре на обед оставете нещата просто да се случват без излишни емоции и коментари. В момента е важно да си подсигурите гърба.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Денят е рисков и проблемен за родените в първата декада. Луна и Уран ви гледат в пречупващ аспект от знака на Телеца, с когото имате коренно различни виждания и мироглед. Ще правите жестове, които няма да се оценят, а и личните ви оценки ще са прибързани. Ще се наложи да делите това, което сами сте изкарали с пот и труд с някой, който си е живял живота през това време.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден за прошка и признание. Ще се случват събития разчиставщи сметки и отношения. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и болезнено за вас. Ограничете вредни връзки. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Не затваряйте, ако случайно сте набрали нечий номер. Денят носи шансове за изход от всякакви кризи.