02.02.2020: Какво се крие зад тази дата? :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
101
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Какво се крие зад датата 02.02.2020 г., в която са събрани толкова много еднакви числа? Много двойки избират дати като днешната, за да сключат брак

„Тази дата е изцяло женска и трябва да се изясняват отношенията с жени. Няма мъжки елемент в нея. Когато се натрупат много еднакви числа, избива по много от всичко – и от доброто, и от лошото на числото. В тази дата има само вода, което не е добре“, обясни в „Тази неделя“ по bTV нумерологът Ели Маринова.

Дали тази дата ще донесе щастие на двойките, които са избрали да сключат брак именно на нея, зависи и от личните им числа.

 „Вярванията са, че годежите се правят в понеделник и четвъртък, а сватбите – в неделя. Събота не се прави сватба, защото е ден на Сатурн, а е и ден на мъртвите“, обясни още Ели Маринова.

„Всеки човек си има щастливо число и то може да бъде изчислено за всеки индивидуално. Но човек може и сам да си избере такова число според собствените си усещания и нагласи“, поясни нумерологът.

2020-а e и годината на плъха. По думите на нумеролога той е най-интелигентният знак в китайския зодиак. През тази година много строго е застъпена екологията и опазването на природата.