Кристиано Роналдо на 35 :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
208
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Португалската футболна супер звезда Кристиано Роналдо навършва 35 години. Той е рекордьор по отбелязани голове в Шампионската лига,  петкратен носител е на “Златната топка” и вече е изпълнил 150 дузпи в кариерата си. Пропуснал е само 25. Освен всичко това, той е и баща на четири прекрасни деца – Кристиано- младши, близнаците Ева и Матео, които са от сурогатна майки, и Алана-Мартина, която е от връзката му с настоящата му приятелка Джорджина.

Като дете мнозина смятат, че няма да успее да пробие на голямата футболна сцена, тъй като е от бедно семейство и живее в гетото. Но още на дванадесет годишна възраст Роналдо е забелязан от големите португалски клубове. Въпреки това той избира да играе за „Спортинг Лисабон”. Дебютният му мач е срещу италианския „Интер”.

В приятелски мач срещу „Манчестър Юнайтед”, Сър Алекс Фъргюсън има възможността да оцени таланта на Роналдо и да го привлече. Така през 2003 година той става футболист на „Червените дяволи”.

През лятото на 2009 г. Кристиано официално става футболист на „Реал Мадрид” след множество спекулации. Като част от „Белия балет” той получава заплата на стойност около 106 хиляди паунда на седмица, което съответно го прави най-скъпоплатения футболист в света. След дълги години в отбора и множество битки срещу „Барселона” и най-големия му футболен съперник – Лионел Меси, Кристиано подписва договор с „Ювентус”.

Славата и многото пари на футболиста го правят и много популярен сред жените. Преди да заживее с половинката си – манекенката Джорджина, и да създаде семейство с нея, за бъдеща съпруга на Роналдо бяха спрягани редица имена на известни дами. Такива са Парис Хилтън, Ким Кардашиян и Джема Аткинсън. Сред най-известните му и бурни връзки е тази с  руския супермодел Ирина Шейк.