Тошко Бързилов е пожарникар на 2019 г. :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

Тошко Бързилов е пожарникар на 2019 г. :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

Пожарникар на 2019 година е Тошко Бързилов, дългогодишен ръководител на Националния оперативен център на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

Десетки пожарникари получиха на церемонията отличия за работата си, а също и цивилни граждани, помогнали на хора да се спасят от пожари. Сред тях и лекарите Николай Габровски от "Пирогов" и Юлиан Илчев и Георги Узунов от Дома за социални грижи в Стара Загора.

Колкото до Тошко Бързилов, той е получил всички възможни награди за работата си - трите степени на почетния знак на МВР, а също и трите степени на отличието „За доблест и чест". До днес му липсваше само наградата " Пожарникар на годината".

Тошко Бързилов, пожарникар: Годините не бяха малко, заслужавало си е според мен, защото в тази трудна професия разбрах какво значи да си помагат хората, да работят в екип, да можеш да разчиташ на другия.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност