Блогът на Апостол Апостолов :: КОСТЯ КОПЕЙКИН ПАК СЕ ИЗДЪНИ

1
279
Добави коментар
tocco
tocco

                                                       ЧОВЕКЪТ НА КРЕМЪЛ У НАС

 

 

Вчера стана ясно (и видно), че лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, прочул се като Костя Копейкин, разчита най- вече на маргинали, лумпени, неудачници и аутсайдери. За пореден път той събра тази сган и я поведе към Парламента и „Орлов мост“. Там те постудуваха няколко часа, след което безславно се разотидоха…

 

Кой е всъщност Костя Копейкин и на кой Бог се кланя?…

 

Само за броени месеци гуруто на последните протести Костадин Костадинов, който си лъска имиджа като „човек от народа” и е от краен квартал на Варна, е похарчил над 300 000 лв. Той е придобил чисто нов автомобил и луксозна вила, а съпругата му е прибавила към семейните имоти апартамент с подземен паркинг в морската столица.

Политическият хамелеон, който след като смени редица партии и накрая с неистов стремеж към властта основа своя, беше кандидат за кмет на Варна с подкрепата на Борислав Гуцанов – знакова фигура на БСП. Именно последните местни избори се оказаха джакпота на Костадинов, добил популярност като „Костя Копейкин“. Както вече стана ясно, той приключи изборната кампания с тузарска вила в скъпарска част на вилната зона „Лазур” край Варна.

Модерната къща с площ от 82 кв. м е купена само месец след балотажа от близката до самия Гуцанов Невяна Иванова, която е и управител на медийната компания на съпругата на червения политик – Моника Гуцанова.

За сумата от 215 000 лв. Костадинов е придобил масивна сграда на два етажа с веранда и чудна гледка към Варненското езеро. Сделката е осъществена чрез ипотечен кредит, макар че едва ли доходите му като общински съветник от 850 лв. могат да покриват плащанията по него. От друга страна, Костадин Костадинов твърди, че е дал партийната субсидия на неговата партия „Възраждане” за благотворителност.

Оказва се обаче, че придобивките на семейство Костадинови не свършват дотук. В разгара на предизборната кампания съпругата на настоящия варненски общински съветник – Велина, купува апартамент в строеж в кв. „Трошево” и подземен паркинг. По документи сделката е на стойност 67 200 лв.

Остава открит въпросът дали щурмът към властта донесе на Костадинов тези облаги, след като още в първите дни на изминалата изборна година той е станал собственик на чисто нов лек автомобил Форд Мондео, закупен буквално от магазина на официалния вносител. Една справка показва, че същият модел, произведен през 2019 година, струва минимум 45 000 лв. 

Оказва се, че русофилството може да бъде много доходен занаят…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.