ПРОМОЦИЯ! – Ампула DR. GRANDEL Epigran 3 ml – Цена 7.00лв – DR. GRANDEL Elements Of Nature | Магазин Само за мен

1
172
Добави коментар
tuningcenter
tuningcenter

Ампула DR. GRANDEL Epigran 3 ml
DRG 40905
DR. GRANDEL

http://www.samozamen.com/ампула-dr-grandel-epigran-3-ml
2020-08-25

 
 
0 отзива / Напишете отзив

Цена

BGN
7.00лв
7.00
10.00лв

30% ПО-НИСКА ЦЕНА

Промоция от: 23.02.2020

Промоция до: 14.03.2020

Марка DR. GRANDEL
Код на продукта DRG 40905

Наличност В наличност

Бърза поръчка

Добави в „Желани“
Добави за сравняване

Описание
стягащ и изглаждащ ефект Изглаждаща ампула, стягащ концентрат от пшеничен зародиш и пшенични трици.

Стягащ концентрат, който подобрява микроциркулацията, доставя необходимата влага в кожата. Кожата е по-свежа, жизнена и с младежки блясък, а външният вид дълготрайно подобрен. Активни съставки: Епигран (екстракт от пшеничен зародиш и пшенични трици, сквалан, алантоин и пантенол).

Описание:

Есенцията от естествен пшеничен зародишен стимулира и стяга кожата и има изглаждащ ефект. Ампулата Epigran от серията DR. GRANDEL Elements of Nature е подходяща за всеки тип кожа и придава на кожата естествена свежест, жизненост и младежко излъчване.

DR. GRANDEL Epigran ампула

Укрепва и изглажда кожатаПодобрява микроциркулацията на кожатаОвлажнява кожатаМоментално и трайно подобрява външния вид на кожатаБез аромати, оцветители и консерванти

Без опаковка: 1бр. по 3ml. ампула с активен концентрат

Активни съставки: Epigran – есенция от пшеничен зародиш Съвет:

Високо концентрираните активни съставки осигуряват видим уау ефект, което се дължи на това че тази ампула е подходяща за всички случаи.

Употреба:

Ампулите DR. GRANDEL Epigran могат да се използва като ампула със специален ефект (= ефект за самият ден или за определен случай) или като програма за лечение (= устойчиво подобрение на състоянието на кожата).

Лечението може да продължи от 1 до 4 седмици, в зависимост от необходимия интензитет.

След почистване и преди овлажняване, два до три пъти седмично по време на лечението, нанесете цяла ампула върху лицето, шията и деколтето и внимателно масажирайте върху кожата с пръсти.

Как да отворите ампулата: Уверете се, че в главата на ампулата не е останала течност. Нежно чукайте ампула, позволявайки на течността да се стича надолу. Точката, която маркира точката на счупване, трябва да е обърната нагоре, т.е. към теб. За да защитите пръстите си, увийте тъкан около ампулата или като алтернатива, използвайте инструмент за рязане на ампули. Сега счупете ампулата ОТ СТРАНА НА ТОЧКАТА Съдържание:

Water (Aqua), Propylene Glycol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Panthenol, Allantoin, Citric Acid