DR. GRANDEL Forever 39 1 x 3 ml ампулa – Цена 15.00лв – DR. GRANDEL Active Concentrate Ampoules | Магазин Само за мен

1
179
Добави коментар
tuningcenter
tuningcenter

Описание
за младежки, заздравен контур на лицето Укрепваща ампула с активен стягащ концентрат за подобряване V линията на лицето.

Ампулите активират и интензивно стимулират синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина, което допринася за намаляване на големината и броя на бръчките и поддържането на младежка V-форма на лицевия овал.

Описание:

За клиентите на Forever 39 е от съществено значение младежкият, фиксиран контур на лицето. Те придават изключително значение на трайното подсилване и защита на колагеновите и еластанови влакна на кожата.

DR. GRANDEL Forever 39 ампулa

Реактивира и интензивно стимулира образуването на колаген, синтеза на еластан и образуването на хиалурон. Това ще намали обема и площта на бръчките. Поддържа се младежката форма на лицето на структурата на лицето.Стимулира микроциркулацията и придава на кожата освежаващ тласък.Придава мек блясък на кожата, който отразява светлината и оптически намалява бръчки

Опаковка: 1бр. по 3ml. ампулa с активен концентрат

Активни съставки: Macro-algae extract – екстракт от макро водораслиCaffeine – кофеинRuby powder – прах от рубин Съвет:

Високо концентрираните активни съставки осигуряват видим уау ефект, което се дължи на това че тази ампула е подходяща за всички случаи.

Употреба:

Ампулите DR. GRANDEL Forever 39 могат да се използва като ампула със специален ефект (= ефект за самият ден или за определен случай) или като програма за лечение (= устойчиво подобрение на състоянието на кожата).

Лечението може да продължи от 1 до 4 седмици, в зависимост от необходимия интензитет.

След почистване и преди овлажняване, два до три пъти седмично по време на лечението, нанесете цяла ампула върху лицето, шията и деколтето и внимателно масажирайте върху кожата с пръсти.

Как да отворите ампулата: Уверете се, че в главата на ампулата не е останала течност. Нежно чукайте ампула, позволявайки на течността да се стича надолу. Точката, която маркира точката на счупване, трябва да е обърната нагоре, т.е. към теб. За да защитите пръстите си, увийте тъкан около ампулата или като алтернатива, използвайте инструмент за рязане на ампули. Сега счупете ампулата ОТ СТРАНА НА ТОЧКАТА Съдържание:

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Galactoarabinan, Caffeine, Enantia Chlorantha Bark Extract, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Buteth-3, Trideceth-9, Mica, Disodium EDTA, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Methylsilanol Mannuronate, Alcohol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Undaria Pinnatifida Extract, Propylene Glycol, Tributyl Citrate, Ruby Powder, Lactic Acid, Oleanolic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 17200 (Red 33), CI 15985 (Yellow 6)