DR. GRANDEL Collagran 3 x 3 ml ампули – Цена 30.00лв – DR. GRANDEL Active Concentrate Ampoules | Магазин Само за мен

1
220
Добави коментар
tuningcenter
tuningcenter

Описание
изглаждаща, стимулираща, овлажняваща ампула Концентрат за интензивна грижа като еквивалент на колаген за взискателна кожа.

Преструктуриращ и изглаждащ кожата концентрат с екстракт от морков, биопептиди и растителен колаген. Растителният източник на колаген, алтернатива на животинския, намалява фините линии и дълбочината на бръчките. Хидратира и изглажда кожата.

Описание:

Това е комплекс от активни съставки със свойства, подобни на тези на колаген за интензивна грижа за взискателна кожа. Съдържащият се екстракт от моркови и биопептиди в ампулите DR. GRANDEL Collagran предлага алтернатива на колагена от животински произход, изглаждащ кожата и има благоприятен ефект върху дълбочината на бръчките. Освен това той овлажнява и стимулира кожата.

DR. GRANDEL Collagran ампули

Интензивно подхранва кожата, прониквайки дълбоко във всички нива.Активно стимулира производството на колаген и еластин.Задържа влагата в кожата и защитава от вредното влияние на околната среда.Прониква в дълбочина, повишава еластичността, противодейства на преждевременното стареене и подхранва клетките.

Опаковка: 3бр. по 3ml. ампули с активен концентрат

Активни съставки: Carrot Extract – екстракт от морковиBiopeptides – биопептиди Съвет:

Високо концентрираните активни съставки осигуряват видим уау ефект, което се дължи на това че тази ампула е подходяща за всички случаи.

Употреба:

Ампулите DR. GRANDEL Collagran могат да се използва като ампула със специален ефект (= ефект за самият ден или за определен случай) или като програма за лечение (= устойчиво подобрение на състоянието на кожата).

Лечението може да продължи от 1 до 4 седмици, в зависимост от необходимия интензитет.

След почистване и преди овлажняване, два до три пъти седмично по време на лечението, нанесете цяла ампула върху лицето, шията и деколтето и внимателно масажирайте върху кожата с пръсти.

Как да отворите ампулата: Уверете се, че в главата на ампулата не е останала течност. Нежно чукайте ампула, позволявайки на течността да се стича надолу. Точката, която маркира точката на счупване, трябва да е обърната нагоре, т.е. към теб. За да защитите пръстите си, увийте тъкан около ампулата или като алтернатива, използвайте инструмент за рязане на ампули. Сега счупете ампулата ОТ СТРАНА НА ТОЧКАТА Съдържание:

Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Glyceryl Polymethacrylate, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Xanthan Gum, Buteth-3, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Sodium Lactate, Alcohol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Sodium Hydroxide, Tributyl Citrate, Palmitoyl Tripeptide-1, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Parfum (Fragrance), CI 19140 (Yellow 5)