АУТСОРСИНГ IT УСЛУГИ GDPR, NIS, ISO | БУЛЛСОФТ ЕООД

17
335
Добави коментар
sokoban
sokoban

ФИРМА БУЛЛСОФТ ЕООД Е КОМПАНИЯ ЗА АУТСОРСИНГ IT УСЛУГИ В СЛЕДНИТЕ НАПРАВЛЕНИЯ:

 

Цялостна обработка на база данни на клиенти, в т.ч. осигуряване на информационна и киберсигурност, и регулаторна съвместимост в съответствие с изискванията на GDPR (2016/679 General Data Protection Regulation), NIS (Директивата за мрежова и информационна сигурност), ISO 27001:2013 и др.: разработване, обработка и съхранение на регистри, политики, записи и документи, свързани със защита на личните данни и сигурността на информацията.

 

Изготвяне на специализирани регулярни и прогнозни отчети, справки и анализи в областта на финансите, продажбите, маркетинга и др., както и цялостни бизнес анализи /BI/ чрез осигурен достъп до консолидирани бази данни от разнородни източници, предоставени от клиенти.

Аутсорсинг IT услугите на Буллсофт ЕООД са достъпни чрез иновативно софтуерно решение, което ще позволява извличане, обработка и визуализиране в подходящ и лесен за възприемане вид на големи обеми от данни от различни източници. Платформата дава възможност за създаване на гъвкави анализи, справки и визуализации, които подпомагат потребителите в ежедневното и стратегическото вземане на информирани бизнес решения.