Тото 2 в играта 5 от 35 с пет поредни числа! Има ли измама? :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт,...

Тото 2 в играта 5 от 35 с пет поредни числа! Има ли измама? :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт,...

Измама ли е последният тираж на Тото 2 в играта 5 от 35?! Това е въпросът, който си задават хиляди в социалните мрежи, след като се оказа, че печелившата комбинация за петица в 18-я тираж, второ теглене, е от невероятните пет поредни числа - 20, 21, 22, 23 и 24, пише Lupa.bg.

Повечето потребители са убедени, че подобна комбинация е невъзможна без външна намеса.

Какъв е наистина шансът да се паднат пет поредни числа? Не  е вселенска тайна, че вероятността човек да бъде ударен от мълния е около 23 пъти по-голяма от тази да спечели шестица от тотото. И все пак може би си заслужава човек да помечтае няколко дни за това как ще изхарчи всичките пари от джакпота срещу сумата от няколко лева.

И все пак, как се изчислява вероятността да спечелим джакпот от лотарията и да живеем безгрижно цял живот? Това е много лесно, защото тотото представлява най-обикновена числова лотария.

Лотарията 6 от 49 е най-популярна в България и ще разгледаме нея. Разбира се, първо е...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност