Левски – Лудогорец: Прогноза за Купата на България

1
160
Добави коментар

Най-интересният четвъртфинал за Купата на България противопоставя Левски и Лудогорец. Двата отбора излизат в директен спор на “Георги Аспарухов” в четвъртък вечер от 19:00 часа.

Сайтовете за залагания дават известно предимство за гостите. Winbet оценява шансовете на разградчани с @2.14, докато “Сините” получават @3.20 за победа.

Началото на пролетния дял не бе особено силно за възпитаниците на Петър Хубчев. Левски стартира с равенства срещу ЦСКА и Черно море, а в последния кръг загуби на собствен терен от боеспособния състав на Славия.

Футболистите не се възползваха от подкрепата на феновете, която се изразява както в дарения, така и в посещение на мачовете. Разбира се, контузиите се превърнаха в основен фактор, а заместниците видимо не удовлетвориха желанията и изискванията на Хубчев.

За Левски предстои един от най-важните двубои, тъй като победа над Лудогорец ще осмисли остатъка от кампанията. “Орлите” обаче са най-неудобният съперник за “Сините”. В последните десет срещи помежду им Левски няма успех, като измъкна едва три хикса. Дори в последните четири дербита, играни в столицата, домакините не стигнаха до попадение в противниковата врата.

Очаквам тази поредица да бъде прекъсната, но Лудогорец едва ли ще загуби срещата. Затова възлагам надежди на маркета гол/гол, оценен с привлекателното @1.85 от онлайн букмейкърите. Резонен залог, но ако трябва да съм максимално акуратен в предвиждането си, головете едва ли ще изобилстват през първата част. По-вероятно е след почивката да се открият празни пространства и да паднат попадения в двете врати.

Припомням, че 1/4-финалите се играят в един мач, тоест при равенство, победителят се определя след продължения и/или изпълнение на дузпи.

Прогноза: Гол/Гол

Категория: Футболни новини

Тагове:
Лудогорец