Лодка за захранка 500м обхват с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки на хвърленa захранка

1
182
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

Лодка за захранка с цена и качество най доброто като съотношение на пазара.

Цената 699лв е цена без гаранция на лодка не сглабяна от нас със бюджетна батерия от 5000 мили ампера

+ 99лв ГАРАНЦИЯ в реален сервиз за лодка сглобена в България минала всички тестове с гаранционни пломби и стикери и доказано качество.+ Безплатен талон до 60% след гаранционна  отстъпка за резервни части важаща само и единствено за конкретната лодка с пломби от нас.

+ 101 нов корпус с хълбуците и допълнителни задни протектори на перките.

+ 79 лв батерия от 10 000 милиампер/часа вместо тази с 5000 милиампера

+ 89 лв за батерия 20 000 милиампер/часа вместо тази за 5 000 милиампера

+ 169 за батерия 36 000 вместо тази с 5 000 милиампера

   Параметри на лодката за захранка въведение:

1 Описание ЗА ЛОДКАТА – корпус, вървеж, стабилност, контейнер за захранката, батерия, осветление, обхват, дистанционно, защита от водорасли:

1 КОРПУСА: направен от най-здравия материал ползван при направата на лодки за нанасяне ABS пластмасатане мерише по-никакъв начин за разликата от токсичката еполсидна смола, която мирише силно дори поне 3 години след направата и (тествано от мен ). Този вид пластмаса е ползван като най-добър избор за здравина на едни от най-здравите и качествено направени автомобили, като например  мерцедес 124 (не съм фен на мерцедес определено, но този модел е всепризнат от ценителите), но вече поради това, че материала е скъп и по-труден за обработка поради високата си температура на топене и масовата вече практика при новите коли да се влагат евтини материали ABS се ползва все по-рядко. Корпуса се предлага в два варианта стар и нов. Новия корпус се различава по това, че е с до 30% е по-бърз поради по-високия си коефициент на аквадинамичност в сравнение със стария корпус.Подобрения нов корпус на лодката е почти два пъти по-стабилен поради изнесените два хълбука наподобяващи дизайна на катамаран едина от най-стабилния тип конструкция с голяма устойчивост при силни и чести вълни характерни за нашите язовири. Размера на корпуса е : 63см на 27см
ВЪРВЕЖ НА ЛОДКАТА: С тази лодка вече не е никакъв проблем това, че има силен вятър, дъжд или вълни този модел лодка е решението им. Скоростта и устойчивостта на вълни е усезаемо по-голяма  от достатъчно бързите стария и дори нов модел масови и доказали се вече, бюджетни лодки за разпъване тип файтек. Лодката не е пригодена перфектно за професионални състезания по риболов, но не и за високо-скоростни състезания. Ако махнете всички видове протектори на моторите лодката ще стане 2 пъти по-бърза, но в крайна сметка ние гоним ниво на сигурност, а не висока скорост.  Скоростта може да бъде контролирана в реално време много прецизно посредством дистанционното от 1% до 100 процента в зависимост от вашето желание. Лодката при минимална скорост на 1% би могла да се ползва и за влек при необходимост. Моторите са достатъчно мощни 2 x 380hp да приберат безпроблемно лодката при вълни и вятър и водорасли. Често водораслите или скъсани свободни корди на повърхността на водата са причина за повреда на двигателите. Дори във вашия любим водоем да няма водорасли със сигурност ще има някоя скъсана свободно плаваща корда например, която може да ви се изпречи на пътя на лодката. Затова нашите мотори и перки са защитени максимално с подобрените вече от неръждаема стомана специални странични протектори + пластмасови възвратни протектори от задната страна за максимална защита от смукване на водорасли при движение дори назад.
СТАБИЛНОСТ:  Тази лодка е една от най-стабилните и устойчиви на вълни и вятър на пазара. Подобрения вариант с двата хълбука е напрактика не потопяем дори в сравнение със стария модел корпус има с до 30% по добри показатели на бързина и устойчивост на вълни. Новия модел корпус има катамаранен дизайн, който е един от най-устойчивите на вълни. По този начин корема на лодката остава почти във въздуха и няма съпротивление от водата. Единствено двата успоредни хълбука имат досег с водата достатъчно, че перките (снабдени с четири витла всяка вместо с 2или 3 както е при по-бюджетните модели) да са напълно потопени и да не шляпат на повърхноста засмуквайки въздух и вдигайки повече шум, който да плаши рибата. За това и новия дизайн с хълбуците е толкова по-успешен при риболов има най-доброто съотношение аквадинамика и стабилност на вълни.
КОНТЕЙНЕР ЗА ЗАХРАНКА:  има специално самосвално отваряне, така че захранката да пада плавно и равномерно, без да пляска рязко във водата и да не плаши рибата. Самосвала е снабден със специално заключване, така че не да ви падне повода при разпъване докъте не вдигнете самосвала (контейнера със захранката). Контейнера побира до 2-3кг захранка. За сравнение например побира почти двойно  от икономичния но доста популярен модел на файтек.
Батерията:  Вече не енеобходимо да купувате излишно голяма лодка за захранка само и само да можете да поберете 2 батерии по 7 000mAh който да тежат всяка поне по 2кг и да падат супер бързо, а зареждането да е поне 24ч. на всяка уловна батерия. С новите батерии които предлагаме зареждането става поне 4 пъти по-бързо и тежината на батериите е поне 10 пъти по-малка спрямо стария модел уловни батерии. Естествено цената спрямо уловните батерии е по-висока но каеството е в пъти по-високо. Поради по-добрата технология литиевите батерии могат да поберат заряд например 36 000mAh което е повече от 5 пъти повече ток в обем 2 пъти по-малкък от една 7 000mAh оловна батерия например.    Лодката може да се ползва и с две батерии едната да я зареждате докато с другата ловите риба, смяната на батерията става много бързо. Дистанционното има специална аларма и за изтощена батерия.
ОСВЕТЛЕНИЕ: Според мен осветлението не е толкова важно, но все пак за тези които обичат нещния риболов ще го оценят вероятно.  Лодката има задни два габарита (работят и като сигнализатори за слаба батерия на лодката освен, че и дистанционното ви показва в реално време нейното ниво). Има силен преден фар включва се и изкл. от дистанционното разбира се. Има и фар за привличане на хищниците поставен на дъното на корпуса в близост до сонара, може да се вкл./изк. от дистанционното когато пожелаете.
ОБХВАТ: Обхвата на лодката, както и на сонара е до 500м.
ДИСТАНЦИОННОТО: Много важна подробност е и подобрената платка на новия модел дистанционно помагаща за по-добър обхват и много по-добри параметри на сонара и GPS. Дистанционното работи с акумулаторни батерии, не е нужно всеки път да си губите времето и парите предназначени за риболов търсейки да купите нови батерии за дистанционно.   Габаритите на дистанционното са: 165мм на 42ммна 96мм. Дисплея е 45мм на 45мм. Работи на 2,4G. Има вградена аларма на дистанционното и за изтощена батерия. Показва и какво е разстоянието между лодката и дистанционното.
ЗАЩИТА ОТ ВОДОРАСЛИ: Лодката е снабдена с мошни мотори и здрави перки с 4 витла за които не е толкова лесно да се повредят. За по-голяма сигурност лодата е снабдена с метални протектори от нераждаема стомана отстрани около моторите и има добавени и възвратни протектори за заден ход на лотката.
2.  ОПИСАНИЕ ЗА СОНАРА: Най-важния параметър на сонара от новия модел е, че ПОКАЗВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНО релефа, размер на рибите, вид на дъното, дълбочина, температура. Едно доуточняване има сонари които не показват релефа, а релефа  е най-важния показател дори по-важен от рибите, защото рибата идва и си отива. Друго много важно нещо е, че обхвата на сонара е същия като на лодката до 500м. На пазара повечето безжични сонари слагащи се допълнително на лодките за захранка са с обхват около 100м и се налага допълнителна преработка на сонара за да има обхват поне на половината от обхвата на лодката(сед преработка на който и да било сонар е възможно да има допълнителни шумове). Също така сонарите който имат мегдан  да им се увеличи обхвата сондите им работят на една и съща честота, така ако вашия съсед има подобен модел (даже не същия) може да ви се преплетат и объркат напълно сигналите, защото сондите на масовите сонари работят на една честота. Друго съществено предимство е, че при тази лодка вие собственоръчно можете да промените честотата и на сонара и на лодката ако се случи нещо подобно. Имате избор на честоти от около 250 варианта за да няма преплитане с други сонари например. Факта, че сонара и лодката и GPS са + автопилота имат едно дистанционно никак не е за подценяване, много е неудобно да имате няколко дистанционни и да ги държите едновреммено. С нашето дистанционно може да се опрвлява лодката и да се гледа сонара само с една ръка, а с другата да си държите бирата, бинокъла или въдицата например, отишли сте на почивка все пак а не на работа.
Сонара е снабден с настройка за опресняване на данните на дисплея.
Финна настройка от 1 до 100% за дълбочина на водоема, за по прецизно измерване на дълбоко и съответно на плитко.
Показва на каква дълбочина се намират рибите и размер на рибите.

3 Описание ЗА GPS

GPS са е 8 точков + 1 точка за хоума (началната точка). (В момента не съм виждал по-високи параметри за точки на който и да е GPS независимо от цената. По-евтините са само до 3 точки ). Максималното разстояние на между две точки във водата е до 1000м. Предимствата на лодка с GPS,  е че когато захранвате рибата на определено място винаги ще знете точно къде се намира без да е необходимо да влизате във водата с друга лодка и да слагате шамандура за да знаете къде захранвате. Така няма никой да запомни къде точно сте захранил и когато отидете по-късно на водоема и някой ви е заел мястото няма да знае къде сте захранили преди това и да лови на гюме. Ако захранвате за няколко въдици е много удобно да помните повече места с лодката. Реално тестваното  отклонение на GPS са е до 2 метра, което е завидно добре.

4 Описание ЗА АВТОПИЛОТА

500м обхват с автоматична навигация, сонар обхват поне 500м. Помни до 8 точки на хвърленa захранка

Лодката за захранка MX2 разполага с прецизно позициониране и прецизна навигация. Позициониране, радиус на грешка при навигация е по – малък от 5 метра, грешката е в рамките на 2 метра при изпитването.

2.MX2  може да съхранява 8 целеви гнезда. След като за първи път се идентифицират целевите гнезда, те могат да бъдат вложени (освободени) в радиус от 1000 метра на една и съща повърхност и различни риболовни позиции. Това може да постигне точно позициониране и да увеличи мащаба на риболова. Шансът за повече риболов също така спестява ресурсите на примамката и увеличава удоволствието от риболова.

Особено във връзка с нощния риболов, обикновената разходка с лодка не може да постигне точно гнездене (безплатно закачване). Дори и да няма лунна светлина през нощта, MX2  може да се използва за коригиране на гнездата.

3.MX2  работна честота 2.4g, може да се настрои на 250 честотни точки, което позволява многократни военни кораби да се използват едновременно в едно и също място за риболов.

4.Всеки път, когато се използва MX2 , началната точка може да бъде настроена ръчно (автоматично). След успешната настройка на началната точка, военният кораб може безопасно да се върне в дома си след всяко заминаване.

MX2  също автоматично задава началната точка, когато началната точка не е зададена ръчно. Тъй като е необходимо време за автоматично задаване на началната точка за получаване на сателитното позициониране, началната точка на автоматичната настройка може да е относително далеч.

5.Всеки път, когато ключът за захранване на кораба е включен, докинг-екипажът автоматично започва да установява контакт с навигационните спътници. Обикновено отнема 0.5 до 5 минути, за да се установи успешна връзка.

3. Скорост: 1 m / s

4 Разстояние за контрол и откриване: над 300 m във вода.

5 захранване на предавателя: 3.7V / 600MA литиева батерия

6 Система за задвижване: Dual 575 мощност с голяма мощност, връзка с универсално съединение, безшумно задвижване, вградено витло.

7. Мощност на рибата-изкушаваща светлина: 1W

8. Дълбочина на откриване на риба: 1-30м

9. GPS прецизност: 5M, време за GPS ориентиране: 1-5 минути

10 Текуща географска дължина и ширина: да

11. Функция за измерване на разстояние: да

12. Памет за местоположение на местоназначението: Осем

6. Уникалният дизайн на силоза с автоматична лодка за стръв има предимството, че гнездата могат да бъдат визуално наблюдавани и силозът на примамката автоматично се нулира, за да работи по-гладко. Тези функции са още по-изразени след автоматична навигация.

7. Мощната част на лодката за примамката се задвижва директно от двоен двигател с 575 мотора и универсален шарнир, който осъществява безшумното управление. Чрез подобряване на конструктивната конструкция на моторната скоростна кутия на скока, тя също така значително намалява шума по време на работа на скипа.

8. Конструкцията на вграденото витло преодолява дефекта, че външният винт е лесно да се заплита с чужди материали. Той е подходящ за употреба в случаите, когато има водни растения и плаващи предмети върху водата, и също така удължава живота на витлото.

9. За да бъдат подходящи за нощна експлоатация, на кораба се поставят две навигационни светлини с различни цветове. През нощта операторът може да контролира и разпознава навигационната посока на кораба според различните цветове на светлинните индикатори.

В същото време, за да се улесни риболовът през нощта, MX2  е оборудван с нощна светлина, която може да се контролира дистанционно.

10. MX2  има функция за намиране на риба, измерване на дълбочината на водата, привличане на риба чрез примамка на дъното на рибата и измерване на температурата на водата.

11. MX2  не е подходящ за използване в океани, реки (течаща водна среда) и ветрови условия.

12. Когато вали в облачни дни, навигационната функция може да отслаби или дори да се провали, защото спътниковият сигнал е защитен от облаци!

Основни спецификации:

2.4G функция: напред, назад, завийте наляво, завийте надясно, освобождаване на куката (леене стръв), електронен компас водач + навигация на спътник позициониране, радиус на навигация на точност е по-малко от 5 метра

Функцията GPS, функцията за навигация на Beidou, позиционирането в двоен режим, може да съхранява 8 целеви лова, автоматична примамка за риба, автоматично връщане, откриване на дълбочина на водата, откриване на температура, функции за намиране на риби, изкусителна светлина.

1. Общ размер: 615 × 265 × 220mm

2. Захранване: 3.7V / 10Ah Манганова киселина литиева батерия, способна да работи непрекъснато 2.5-3 часа след зареждане.

Набързо направени, но много непринудени и приятни любителски кадри. Очаквайте скоро кадри с резолюция подобаваща на продукта: