Хороскоп за днес – 10 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
199
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 10 март 2020 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес планетата на бизнеса Меркурий тръгва в директна посока и отпушва търговската инициатива. Време е да се сключват новите договори, да се търсят нови треньори, партньори, снабдители и доставчици. Не искайте повече отколкото ви дават и предлагат. Постарайте се да разделите поравно и работата и печалбите, особено ако се явявате арбитър на служебните и семейни интереси.

Телец 21 Апр – 21 Май

Тръгващият в директна посока Меркурий отваря нови оферти и стимулира старта на успешни делови и творчески инициативи. Правете това, което ви идва отвътре и което усещате за правилно в ситуацията. Постъпете дипломатично и разпределете равностойно задължения, отговорности и придобивки. В утрешния ден ще има с какво да се похвалите. Чакайте важна вест.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Тръгващият директно Меркурий отпушва бизнес инициативата, но преходът трябва да става плавно, без излишно бързане и натиск, за да не предизвика състресения в личния ви бюджет, във връзките и творческите ви планове. Оглеждайте се и преценявайте обстановката. Ако нещо трябва да се дели, нека е поравно. Ден на човешката душа. Опитайте се да разберете другата гледна точка.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят разкрива тайни рани в тялото и в душата. Ще трябва доста да се постараете, за да запазите мира и добрия тон у дома и на работното място. Стремете се към хармония, равновесие и балансирани действия в отношенията. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. В момента скандалите и крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Меркурий тръгва в директна посока. До 12-и на обед се концентрирайте максимално върху важните и належащи задачи. Стартирайте нова дейност, подпишете нов договор и се активизирайте в социалните мрежи. Някой ще ви направи уж безплатна реклама, но в бъдеще ще си поиска своя дял. Днес няма безплатен обед или вечеря, но със сигурност вие няма да сте сервитьорът.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока и отприщва личната ви и творческа инициатива. Край с планирането, с изчакването и с посредническата политика. Време е да задвижите личните си проекти и да стартирате нова бизнес иницатива. Търсете допълнителна работа, но се опитайте да поделите честно отговорностите и задълженията у дома.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Очертават се благоприятни промени, обрати и отпушване на ситуация, която до момента не ви е давала мира и покой. Луната навлиза във Везни, а Меркурий тръгва директно. Ще разделите неделимото, ще се разберете по спорните въпроси и до вечерта ще поставите личните си условия. Не отивайте в крайности. Бъдете дипломатични. В този ден крясъците разболяват и нищо не решават.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Меркурий тръгва директно и отпушва напрегнатата ситуация в бизнеса. Започват да се подписват нови договори и да се приемат нови оферти. Кандидатствайте за нови длъжности и позиции. Ако в този ден в тялото ви се отворят тайни или явни рани, това е знак, че сте нарушили някои кармични закони. Вземете своето, но оставете и някой друг да получи своя дял.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

До обед заемете изчаквателна позиция. Не давайте на нищо и на никого предимство. Днес и природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието, но трудно ще и се получи. Тръгващият директно Меркурий стимулира промени на всички нива и отпушва личната ни инициатива. До вечерта ще постигнете напредък и оптимизмът ви ще се върне. Навлизате в силен период.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес е добре да застанете на старта на нови дейности и производства. Важното е да действате в комбина, да имате доверени съюзници и да сте разпределили основните задължения и функции. Ден на дипломатичният подход и на желанието да се запазят старите връзки, без да се пречи на новото, което напира. Печелите като организатор и вдъхновител на служебните и бизнес инициативи.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Меркурий тръгва директно в последния градус на Водолея и на 16-и вече ще навлезе в Риби. Имате няколко дни, в които да задвижите важни лични и професионални дела, да сключите изгодни договори и да направите отдавна отлагания избор в партньорските връзки. Днес всичко трябва да се разпределя честно. Може да се окажете арбитър на чужди отношения. Късметът ще ви следва.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден за размисъл преди старта на новите инициативи. Не бързайте да се включвате в необмислени и рискови начинания, особено ако не се знае кой ще пие и кой после ще плаща. Опитайте да разделите поравно екстри и задължения. Преговаряйте с роднини по имотни делби. Денят е хармоничен и ведър. Ще се намери изход от всяка ситуация и ще се раздели неделимото преди.