Блогът на Апостол Апостолов :: ВЪПРОСИ БЕЗ ОТГОВОРИ

1
284
Добави коментар
tocco
tocco

                                                            ДРЪЖ МИ… ФУРАЖКАТА

 

 

В интервю пред bTV от 29 февруари проф. Мутафчийски убедително ни обясни, че всички сериозни специалисти по света недоумяват от паниката и свръх мерките, които се развиват в момента.

„Тази инфекция по нищо не се отличава от останалите остри респираторни заболявания“, увери ни в последния ден на февруари генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски. И подчерта, че грип тип В е далеч по-опасен от коронавирусната инфекция.

 

Буквално броени дни по-късно генералът започна ежедневно да хипнотизира българското общество с коренно противоположната теза – че „към нас се задава една епидемия, която е с невиждана ярост досега в човешката история“.

 

Скептиците на секундата заподозряха следния сценарий: че у нас коронавирусната паника беше активирана, след като Европа отпусна милиардите за борба с инфекцията.

И наистина- България ще разполага с обща сума от 1.358 млрд. евро финансова помощ от Европейския съюз за борба с корона вируса, предаде кореспондентът на БНР от Брюксел. 

  

Професионалистите пък не пропуснаха да отбележат, че в Националния щаб за борба с коронавируса има коремен хирург (блестящ, но хирург), премиер, главен прокурор, финансист… но нито един вирусолог или имунолог!

 

„Защо не дават думата точно на вирусолозите?!“ попитаха медици.

 

Защо?!…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.