Блогът на Апостол Апостолов :: МЕНТАРДЖИИ

1
198
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                  ШАПКА НА ТОЯГА

 

 

Наталия Кобилкина успя да изпързаля куп български простаци. Без да има нужното образование, тя съветваше гламавите нашенци да бърникат в задниците на своите сексуални партньори, за да съхранят връзката си. Оказа се, че и съпругът и не пода по- долу от нея…

 

„Мъжът на Наталия Кобилкина е далавераджия и измамник!“, твърди възмутен бивш служител на Такис Дретакис, който само допреди година развиваше успешен бизнес у нас, а после внезапно духна за родната си Гърция. Оказва се, че не е напуснал страната ни току така. Оставил е зад себе си цяла торба дългове, които няма намерение да погаси.

Потърпевшият служител на Такис работел в неговия СПА хотел в троянското село Чифлик. Той лично бил свидетел как гръкът се постарал да натрупа възможно най-големи дългове към доставчиците на хотела си, харчейки парите за екскурзии в чужбина за себе си и своята вечно усмихната половинка Наталия.

 

След като изчерпва всички възможни източници на пари назаем, в края на 2018 г. византиеца решава да обяви фалит, като по този начин се освобождава от задължението да връща дълговете си. Събира си багажа и се мести да живее в Гърция.

Малко по-късно към него в южната ни съседка се присъединяват неговата съпруга заедно с новородения им син, който дойде на бял свят в началото на миналата година, се твърди още в изданието.  

„На някои от доставчиците си Такис дължеше по 10 хиляди лева, които така и не изплати. А служителите си съкрати без предизвестие и без да им плаща обезщетенията, които им дължи по закон. Някои го осъдиха, но парите няма откъде да си вземат, защото той беше похарчил всичко (или пък прехвърлил някъде). Със служителите се държеше изключително надменно и арогантно“, твърди още човекът.

 

Битият- бит, би казала вероятно Кобилкина. И ще довърши с дяволита усмивчица казаното…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.