Аптечка за първа помощ – Zbut.bg.Обучения (Онлайн) по безопасност и здраве при работа

1
101
Добави коментар
mall112.com
mall112.com

Аптечка за първа помощ Аптечка за първа помощ.Аптечки за първа помощ.Аптечка за офис на работно място.Аптечки за първа помощ компактна с всичко необходимо за оказване на първа помощ.Аптечка за стена.Аптечка за стена цена.Задължително съдържание на аптечки на работното място Цена: 66,00 лева с ДДС с включена доставка Удобна и Аптечка за офис за първа помощ на работното място. Комплект (аптечка) за оказване на първа помощ на работното място за офис е с капацитет 1-10 човека. Предназначена да обслужва до 10 души, за дейности с различно ниво на рискове. Предлагаме окомплектована аптечка за първа помощ на работното място с най-необходимите лекарства и превързочни материали от първа необходимост. В аптечката няма уред за изкуствено дишане. Съдържанието на аптечката е поставено в чанта с удобна дръжка за носене.  Аптечката се отваря леко и бързо може да се ориентирате за необходимия медикамент или лекарство. Висококачествен комплект, идеален за офиси, магазини или домове. Аптечката намира приложение в офиси, магазини в производствени звена, строителни обекти, складове, спорт, туризъм и екскурзии и домашни условия.

Информация за продукта: Комплект аптечка за първа помощ на работното място до 10 човекаВсеки комплект аптечка за офис включва следното:

1 бр. – Чанта с размери (28 x 20 x 17 cm)5 бр. – Марля стерилна голяма 7,5 см x 7,5 см5 бр. – Марля стерилна средна 5 см x 5 см2 бр. – Бинт марлен – 8 см. х 10 м. 2 бр. – Бинт марлен – 5 см. х 5 м. 1 бр. – Нурсулфазол 5 гр.1 бр. – Риванол1 бр. – Кислородна вода1 бр. – Тинктура Йод1 бр. – Валидол таблетки – (20 бр.)2 бр. – Смекта 3 гр.1 бр. – Парацетамакс – (10 бр.)1 бр. – Генералгин – (20 бр.)1 бр. – Ацетизал – (20 бр.)1 бр. – Левкопласт лента100 бр. – Лепенки, пластир за рани – стерилни в различни форми и размери70 гр. – Памук

В офиса е необходимо да имате комплект за оказване на първа помощ, рано или късно възниква такава необходимост при всяка организация. Добре, ако се осигури по-рано, от колкото да има извънредна ситуация. За да окомплектовате аптечката за първа помощ с всичко, от което се нуждаете, и да не държите нищо излишно, трябва да предвидите всичко, да помислите и да направите правилен списък.

Оборудването на аптечката за оказване на първа помощ е според: Минималната конфигурация – взема се предвид най-важните нуждиОптималната конфигурация – включва всички обичайни нужди на организациятаМаксималната конфигурация на комплекта за първа помощ с максималния набор от инструменти, които ще помогнат да се справите и изчакате лекар и линейка Аптечката за първа помощ в предприятия, офиси и индустрии говорят много за лидерите на тези организации. Никой не е застрахован от трудова злополука. Никой не е застрахован срещу изгаряния и порязвания Никой не е застрахован в офиса от често срещано главоболие, студени симптоми, или високо кръвно налягане. Ние всички сме хора и ситуации като махмурлук също не са ни чужди. Ние Ви предлагаме стандартен набор превързочни материали и лекарства. Индивидуален избор за всяка фирма е базиран на: Специфични характеристики на предприятието; Брой хора;Финансови възможности на вашата компания (тъй като има скъпи лекарства, но има качествени, но финансово по-достъпни аналози); P.S.: Комплектите (аптечките) за оказване на първа помощ са част от работата ни с управители, мениджъри и лица по ЗБР на компании със сертификация ISO (ИСО) – ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS‎ системи за опазване на здравето и предотвратяване на сезонни настинки сред служителите и в резултат на това намаляване на плащанията за болнични престои и забавяне на различни проекти. Необходимо е да се проследява датите на изтичане на лекарствата в аптечките! Комплектите (аптечките) за оказване на първа помощ трябва да се оборудват със съдържание „какво“, което да е ясно за „за какво“ и „от какво“ на разбираем език. Аптечката за оказване на първа помощ се изпраща на посочения от клиента пощенски адрес с куриер за сметка на Медик Консултинг ООД Често задавани въпроси:Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка? Не е задължително да се регистрираш. Можеш да направиш поръчката си без да създаваш свой профил в сайта. При финализиране на поръчката имаш опция да се регистрираш.Колко струва доставката?Доставката е безплатна.Как мога да платя поръчката си? Може да се плати чрез банков превод след регистрация на сайта и онлайн генериране на проформа фактура. Може да се плати в брой на място в офиса на фирмата. Може да се плати в брой с наложен платеж при доставка. Може да направите вашата поръчка на телефон ☎️0700 20 744 или ☎️02 490 03 61