Тренировки в домашни условия – приятно и ефикасно

1
165
Добави коментар
svetla58
svetla58

Стресът е мълчалив убиец на здравето. А ние живеем в хронично стресирано общество – особено в момента. Най-доброто нещо, което можем да направим е да управляваме стреса си, а тренировките са чудесен инструмент за това.

Упражненията могат да ни помогнат да си осигурим усещане за постижение, което автоматично приповдига настроението ни и ни мотивира.
Ако изберем правилните упражненияе, такиви, които ни харесват, можем да изпитаме и чувство на удоволствие. Наличието на нещо положително за нашето здраве( в допълнение към миенето на ръцете и самоизолирането вкъщи) – може да бъде психически полезно.

Най-важното е: направете план и се придържайте към него

Лесно е да подредите като приоритет работните ангажименти, почистването на къщата и грижите за другите по време на карантината, но не трябва да забравите и грижата за себе си. Създаването на график за тренировки за седмицата е чудесен начин да бъдете мотивирани и да останете на път.

Отдолу прикачваме няколко идеи за тренировки у дома. Ако решите можете да се включите във фитнес предизвикателството на инфлуенсърката Клои Тинг. Тя има изготвен план, от който хората споделят невероятни резултати.