Хороскоп за днес – 27 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
133
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова аз днес, петък – 27 март 2020 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден на рисково привличане, особено в любовта. Връзките ще са неравностойни. Богатото ще привлече бедното, но и двамата няма да бъдат щастливи в бъдеще, ако връзката се държи само на парите. Не е ден за запознанства, но животът ще ви предложи примамливи случайности. Може да направите крачка, която при други обстоятелства не бихте си позволили. Движете се сред свои хора.

Телец 21 Апр – 21 Май

Луната върви към съвпад с Венера във вашия знак, а този аспект ще ви помогне да привлечете нужните ви хора. За другите този ден носи фатално привличане, но за вас нещата ще се подредят изгодно в материално отношение. Вероятни са неравностойни, но печеливши връзки. Днес съдбата среща младото и креативното със старото и обезпеченото. Появява се търсеният спонсор.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на неустоимо привличане. Луна и Венера са в съвпад във вашия знак. Тази вечер ще бъдете изкушени да завиете встрани от семейната пътека. Вървите към странични връзки, които може да разбалансират добре подредената ви вселена. Не се препоръчва работа в екип. Ако заминете в командировка изкушенията ще са двойни. Не поемайте странични ангажименти, бъдете верни.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Очертават се печалби и екстри, които не се дават всеки ден. Проблемът е, че лесно се отива към неравностойни връзки. Някой ще направи компромис в чувствата, за да се облагодетелства метериално. Днес няма безплатен обед или вечеря. Всичко, което ще ви се предложи на пръв поглед като подарък ще трябва да се заслужи и плати в бъдеще с доста старания и жертви от ваша страна.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Този ден ще обърка плановете ви. Чуждо тяло е на път да се внедри в личната ви вселена. Не е ден за нови запознанства. Не давайте право на достъп на никого до личния си живот. Ден на фатално привличане в любовта. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект. Съдбата среща богатото и бедното на фронта на интимните контакти. И двете страни ще загубят войната.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ще постигнете много, ако не работите в екип и не позволявате да ви товарят с чужди задачи. Пазарете се за по-висока цена на услугите, които предлагате. С голяма вероятност ще ви платят двойно, така че не се подценявайте. В този ден съдбата работи за личния ви интерес и вечерта ви среща с важни за бъдещето ви хора. Родените около 10 септември са на път към голямата любов.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Този ден носи особен фатализъм във връзките. Някой ще срещне любовта от пръв поглед и за втори няма да му остане време. Ситуацията ще се развие много бързо и още по-бързо може да ви ожени или разведе. Луна и Венера се целуват тази вечер в нощното небе. Проблемът ще е за тези, които си правят тънки сметки или се предоверяват. Дайте си време, за да опознаете човека до вас.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден на фатално привличане, на рискови връзки и на действия, след които ще се почувствате ограбени и неудовлетворени. Не се препоръчва работа в екип и участие в колективни инициативи. Някой друг ще се облагодетелства от усилията на всички. Ще качите кръвното и ще влезете в излишни разправии. В любовните ви връзки ще има особен фатализъм. Лош ден за нови запознанства.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Всичко, което направите сами ще донесе късмет и успехи. Не се обвързвайте с чужди планове, намерения и идеи. В момента на всички нива се правят опити за проникване в чужда територия, за обяздване и използване. Не сключвайте колективни договори, не давайте права и пълномощия на хора, които не познавате добре. Днес и близките ще се опитват да ви използват.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Препоръчва се самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства. Не се обвързвайте с никого, ако искате да запазите спечеленото само за себе си. Тази вечер ви носи и жадуваната порция любов. Някой върви към изневери, друг се прибира с подарък у дома. Не допускайте странични хора на личната си територия. Днес всеки си прави тънки сметки, дори и в моментите на нежност.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Телеца. В любовните ви връзки ще има голяма доза меркантилност. Ще бъдете изкушени. Партньорът ще ви хване на тясно с претенции за луксозни подаръци и екстри. Лош ден за запознанства, за работа в екип и за влизане в нова компания. Ще попаднете на хора, които в бъдеще ще ви използват по различни начини и форми.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес печалбите са за тези, които водят самостоятелна игра и политика, които не се включват в общия хор и тихомълком си гонят интереса. Противопоказно е да се работи в екип и да се участва в колективни инициативи. Съвместно взетите решения ще носят печалби на задкулисни играчи. Нищо не е такова каквото изглежда. Доверете се на интуитивните си усещания.