Дженифър Анистън иска да осинови дете :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
143
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън се е решила на голямата крачка да осинови дете. Това съобщава източник, близък до актрисата, пред сп. Closer UK.

Тя обмисля това от години, но сега Джен смята, че е на правилния етап от живота си, за да предприеме сериозни стъпки към осиновяване. Тя има подкрепата на семейството си и всички приятели около себе си коментира източникът. Според спекулации Анистън тайно е посещавала и подпомагала мексиканско сиропиталище.

Междувременно неназованият източник обясни, че Анистън се допитвала за съвети до бившия си съпруг Брад Пит, който има три осиновени деца. Нещо повече, носителят на „Оскар“ за „Имало едно време в Холивуд“ бил сред хората, които оказали най-силно влияние на актрисата при вземането на решението. Същият източник издава и че макар и Брад и Дженифър да са все още само приятели, на Анистън й става все по-трудно да крие чувствата си. „Знаят, че това не е най-доброто време за започването на връзка, затова опипват почвата с приятелството си първо“, издава още запознатият с отношенията между звездите.