Слави Трифонов към премиера: Я, не ми се карай! :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
110
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

„Я, не ми се карай!“ – с тези думи шоуменът Слави Трифонов реагира на днешния брифинг на премиера Бойко Борисов съвместно с Кризисния щаб в Министерски съвет. Трифонов стори това в пост във Фейсбук страницата си.

Трифонов се обърна към премиера на „ти“, защото имал усещането, че живеят заедно от ежедневните прояви на Борисов.

„А бе, ти защо се караш? Явно в тази извънредна ситуация тотално си забравил, че ти не си началник, директор, господар и овчар на всички българи, а си техен служител. И трябва да си отговорен, практичен, морален и разбира се – любезен. Защото ти си служител на суверена, а не той на тебе. Между другото си служител и на Парламента, защото България е парламентарна република, а не министър-председателска! Така че защо ми се караш?“, попита Трифонов.

„Аз спазвам всички правила на извънредното положение. Не ги харесвам, смятам, че са тъпи, но ги спазвам. Защото такъв е законът. Така че и ти спазвай добрия тон“, продължи шоуменът.

„И, между другото, това дето каза вчера на Президента беше адски тъпо. Ама много тъпо. Преди твоята вражда с него има човещина и когато на човек е починал баща му – трябва да уважаваш неговата лична драма, а не да го наричаш „свекърва“ и да му даваш съвети как трябва да се държи в тази негова трагедия, само защото не ти харесва как оценява твоите действия. Защото, Бойко, моралът е преди закона!“, коментира още Трифонов по повод вчерашния отговор на премиера на обръщението на президента.