Модни Прически за Кръгло/Пълно Лице 2020

2
274
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Стилистите са сигурни, че за по-дребните дами са подходящи само къси прически. В нашата статия ще разгледаме не само опциите за къса прическа, но и за по-дълга коса. С помощта на тези прически дебелите момичета ще могат не само да скрият недостатъците си, но и да покажат на целия свят своята естествена и ненадмината красота.

 

Класическо КАРЕ

Карето е популярно поради своята елегантност, женственост и лекота на стайлинга. Класически вариант е подходящ за жени с всякаква форма на лицето и структура на косата. За пълни дами прическата ще ви позволи да скриете пухкавите бузи с красиво рамкирани къдрици и да покажете красивите си очи.

Днес в класическите версии се използва техниката за филиране, която позволява да се постигне естественият обем, който е толкова необходим за жени с по-големи форми на тялото и лицето. Елементите на асиметрията придават нов облик на прическата с помощта на динамичност и лекота на изпълнение. Прост  стайлинг позволява на дамите да създават наистина невероятни и луксозни обемни прически за всеки ден.

Боб

Боб е актуална прическа за всички времена. Безспорните й качества позволяват на жените с пълно лице да получат правилната женственост и романтика. Тенденцията на съвременната мода е естественият обем и „небрежността“ прическа, а прическата с боб има тези характеристики и по този начин ще бъде отлично решение на проблема с подпухналите форми на лицето и тялото. За по-модерна прическа можете да използвате обемен боб с асиметрия или стайлинг от едната страна. Дългите кичури по лицето визуално удължават шията и лицето.

Зрелищна каскада

Каскадата се изпълнява по различни методи, благодарение на които може да бъде избрана за всяка форма на лицето. За къдрици с всякакъв обем и структура прическа ще даде допълнителен обем, а отрязаните кичури близо до лицето ще ви позволят да скриете пухкавината на лицето. Той е най-подходящ за жени с пухкави форми, разширена версия на каскадата или средна дължина. Поради различни варианти за стайлинг, всяка жена ще може да направи прическа за конкретен повод: делова, романтична, смела или ежедневна.

Асиметрични Прически

За да скриете пухкави бузи, можете да използвате почти всяка прическа, която се изпълнява по разкъсана технология. Това могат да бъдат пикси, каре,боб и други. Основната характеристика е неравномерно подстригване и отделни кичури по цялата дължина на косата. Също така, не забравяйте за удължените бретончета, които ще бъдат чудесно допълнение към шикозна и обемна прическа. Изображението ще бъде стилно, младежки и невероятно ефектно.

 

Моден пикси

Pixie се използва главно от по-зрели жени, но стилистите смятат, че ще бъде чудесно решение за дамите с наднормено тегло. Креативна прическа с наклонен бретон изглежда красива на пълно лице, подчертавайки основните предимства и великолепна корона. С простия стайлинг можете да създадете образа на бизнес и стилна жена, като същевременно ще има нотка на кокетство и игривост.

Гръндж стил

Прическата на много нива е хит на съвременната мода. Благодарение на технологията се създават много атрактивни и разнородни прически. Прическа в стил гръндж ви позволява да създадете модерен и актуален стайлинг под формата на хаотична каша.

Ако сте смела и уверена жена, но имате малки недостатъци във формата на пухкави бузи, тогава прическата в стил гръндж може да ви даде женственост и елегантност. Полагането може да не е съвсем просто, но с помощта на различни инструменти е модерно, бизнес и много деликатно.

Пълните жени имат специален акцент и за да се подчертае е необходимо да изберете перфектната прическа. Най-добре е да изберете прическа за къса коса, но средната дължина ще ви позволи да получите ефектен вид.

Най-важното във всяка прическа за пълно лице е естественият обем на короната и красиво рамкирани ключалки близо до лицето. Категорично е забранено използването на гладки прически, които само ще подчертаят подпухнали форми. И коя прическа според вас е най-подходяща за цяло лице? Разкажете ни за това в коментарите!

10 Остарели Техники за Гримиране

Фитоспрей за Отслабване 50 % Намаление

Прически след 30 Години 20 Очарователни Варианта

Тази Рецепта Затваря порите и Изглажда Кожата