Боб Аръм: Джошуа не може да се справи с Пулев :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
128
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Промоутърът на Кубрат Пулев – Боб Аръм, продължава да смята, че българинът има големи шансове да нокаутира световния шампион Антъни Джошуа в предстоящия мач между двамата за титлата на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория.

Пулев е задължителен претендент на IBF, а Джошуа трябваше да защитава титлата си срещу българина на 20 юни в Лондон, но срещата бе отложена за неопределено време заради пандемията от коронавирус.

„Продължавам да казвам на хората и го мисля, че Джошуа не може да се справи с Пулев“, каза американецът за специализираното издание Boxing Scenе.

„Джошуа ми е много съмнителен. Забравете за победата му над Руис в Саудитска Арабия. Руис сам се опозори заради физическото състояние, в което се появи на ринга. Той нямаше необходимата сила да нокаутира обикновен боксьор от тежка категория.“

„Пулев е в пъти по-силен и по-добър боец от Анди Руис. Затова мисля, че Пулев има огромни шансове да нокаутира Джошуа“, добавя Аръм, който направи подобно изказване и през миналия месец.

Аръм е основател на агенция „Тор Ранк“, която представлява Пулев и световния шампион в тежка категория във версия Световен боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри.

loading…