Комплект 2 халогенни крушки Philips H4 Racing Vision, 150%, 12V 60/55W

1
152
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Комплект 2 броя халогенни крушки Philips H4 Racing Vision, 150%, 12V 60/55W

Тип крушка: H4
Опаковка от: 2 броя
12 V, 60/55 W

Вероятно най-силната одобрена халогенна крушка, правена някога.

Крушките за автомобил на Philips RacingVision са идеален избор за страстните шофьори. С невероятната производителност от до 150% повече яркост ще можете да реагирате по-бързо за по-безопасно, по-вълнуващо шофиране.

Виждайте по-далеч и реагирайте по-бързо с до 150% повече яркост.

Когато шофирате нощем, вие се нуждаете от най-добрата видимост. Колкото по-надалеч виждате добре, толкова по-бързо можете да реагирате на всичко, което се изпречи на пътя. Фаровете Philips RacingVision повишават вашата видимост с до 150% повече яркост. Ще разпознавате пречките на пътя по-рано, отколкото с по-слабите халогенни крушки. Така ще се наслаждавате на по-безопасно и по-приятно пътуване.

По-ярката светлина означава липса на изненади и по-добър контрол.

Когато карате с висока скорост по лошо осветени селски пътища, вие разчитате на представянето на вашите фарове. При неочаквана опасност всичко зависи от времето за реакция. Дори и части от секундата може да се окажат решаващи за вашата безопасност. Превъзходното представяне на лъча на фара Philips RacingVision ви помага да идентифицирате ситуациите по-бързо и да запазите перфектен контрол над автомобила си – каквито и да са пътните условия.

Подобрен светлинен контраст за по-безопасно и по-зареждащо шофиране.

Визуалните умения са доведени до лимита си при шофирането през нощта. При лоша осветеност или при отблясъци от други автомобили вашата способност да различавате отделните предмети е силно намалена. Това прави забелязването на пречките, като например пешеходци на пътя, по-трудно. Специфичната температура на цвета при фаровете Philips RacingVision позволява на вашите очи да се фокусират по-добре и да възприемат контрастите в разстоянието. Това ви дава повече сигурност на пътя. А с увеличаването на вашите лимити, шофирането след залез е по-зареждащо преживяване.

Цялата продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

Данни за продукта
Опаковка
Комплект
Количество
2бр.
Тип крушка
Халогенна
Тип фасунга
P43T-38
Номинална мощност
60W/55W
Волтаж
12V
Линия
RacingVision Plus 150%
Производител
PHILIPS
Тип крушка
H4
Тегло
0,12kg

Цената е за комплект.