Крушка за фар Philips LongLife EcoVision H7,1 брой

1
105
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

        Крушка за фар Philips LongLife EcoVision H7

Уморени сте от постоянната смяна на крушките на вашите предни фарове? С по-дългия срок на експлоатация за една крушка за кола Philips LongLife EcoVision е изборът за шофьори, които искат да сведат до минимум поддръжката на своите превозни средства.

Не е необходима смяна в продължение на 100 000 км.

С Philips LongLife EcoVision шофьорите не трябва да се притесняват за смяна на крушките на предните фарове в продължение на най-малко 100 000 км.

Висококачествен спирален дизайн за намаляване на поддръжката

С Philips LongLifeEcoVision се нуждаете от значително по-малко смени на крушките. Това ги превръща в идеалните крушки за автомобилите с високо напрежение.

Сменете едновременно и двете крушки на предните фарове за по-голяма безопасност

Силно се препоръчва да ги сменяте по двойки за симетрична осветеност.

Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина.

Автомобилните продукти и услуги на Philips се считат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации,продуктите са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на клиентите. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

Данни за продукта
Опаковка:
Картонена кутия.
Количество:
1 бр.
Тип:
Халогенна.
Тип фасунга:
PX26D.
Номинална мощност:
55 W.
Напрежение:
12 V.
Серия:
LongLife EcoVision.
Производител:
PHILIPS.
Вид крушка:
H7.
Тегло:
0,02kg.
Препоръчително количество:
2 бр.