Халогенна крушка за фар Philips H4 Xtreme Vision+130%, 12V, 60/55W

1
392
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Халогенна крушка за фар Philips H4 Xtreme Vision+130%, 12V, 60/55W, P43T-38, Блистер 1бр.

Насладете се на производителност, изведена до нови X-тремни нива

Лампите за автомобили X-tremeVision G-force на Philips са сред най-ярките, които можете да закупите. Те светят по-ярко от повечето други лампи с до 130% повече яркост, превъзходна дължина на лъча и вибрационна устойчивост от 10 G. Виждате по-далеч, реагирате по-бързо и шофирате по-безопасно. 

Виждайте по-далеч и реагирайте по-бързо с до 130% повече яркост

Идеалното осветяване е от особена важност при разстоянията – обикновено между 75 – 100 метра пред автомобила ви. X-tremeVision G-force на Philips увеличава вашата видимост с до 130% повече яркост. Това ви помага да различавате препятствия и потенциални опасности преди повечето други халогенни лампи за фарове.

Значително по-бяла светлина за по-добър комфорт и безопасност

Ярката бяла светлина до 3500 келвина е значително по-бяла от тази на стандартните предни светлини.Така че можете да се наслаждавате на една от най-ярките светлинни производителности и много комфортно изживяване при нощно шофиране.

Издръжливи лампи с вибрационна устойчивост до 10 G

Не оставяйте една дупка на пътя да сложи край на вашите автомобилни светлини. Пътуванията в днешно време могат да се окажат предизвикателство за автомобила ви. X-tremeVision G-force на Philips са проектирани да бъдат издръжливи. Тествани за вибрационна устойчивост до 10 G, тези лампи подчертават огромната си издръжливост.

Продуктите с качеството на оригинално оборудване на Philips са проектирани и разработени, като са следвани строги процеси за контрол на качеството (включително приложими стандарти по ISO), което води до неизменно високи стандарти на производство.

 

Данни за продукта
Опаковка
Блистер
Количество
1 бр
Тип
Халогенна
Тип фасунга
P43T-38
Температура
3500.0 К
Номинална мощност
60 W / 55 W
Напрежение
12 V
Серия
X-tremeVision G-force
Производител
PHILIPS
Вид крушка
H4
Тегло
0,04kg