Комплект 2 халогенни крушки Philips H4 White Vision Ultra, 4200K,12V,60/55W

1
289
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Комплект 2 броя халогенни крушки Philips H4 White Vision Ultra, 4200K,12V,60/55W

Тип лампа: H4
Предназначение за крушки: за фарове
Тип цокъл: P43t
Комплект 2 броя

Ясна и неустоима визия.

Philips WhiteVision ultra H4 с най-новата формула на покритието осигуряват зашеметяващите 4200 келвина. Това са най-белите, одобрени за пътната мрежа, халогенни светлини в нашето портфолио, както и идеалният избор, ако търсите страхотна и стилна визия.

Ярка бяла светлина до 4200 келвина.

С предлаганите до 4200 келвина фаровете Philips WhiteVision ultra правят революция във външния вид на колата чрез ярка бяла светлина. Правилният избор за ярко и стилно шофиране!

Подобрените крушки за фарове WhiteVision ultra са сертифицирани по ECE за ярка бяла светлина на пътя с одобрена за пътната мрежа крушка, съответстваща на приложимите разпоредби. Без да застрашава безопасността, като заслепява отсрещната кола, крушката ви дава изключителна видимост.

Бяла светлина за повишена видимост и комфорт.

Новата формула за покритие на WhiteVision ultra и студената бяла светлина значително подобряват видимостта през нощта и увеличават комфорта на водача, като намаляват умората на очите. Когато дизайнът е и функционален, вие се наслаждавате на чудесен външен вид и по-голям комфорт при шофиране.

Не правете компромис с безопасността, сменяйте по двойки!

Продуктите с оригинално качество на оборудването на Philips са проектирани и разработени, следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до неизменно високи стандарти на производство.

Данни за продукта
Опаковка
Комплект
Цвят на светлина
Бял
Количество
2бр.
Тип крушка
Халогенна
Тип фасунга
P43T
Температура
4200К
Номинална мощност
55W/60W
Волтаж
12V
Линия
WhiteVision Ultra
Производител
PHILIPS
Тип крушка
H4
Тегло
0,09kg

Цената е за комплект.