Комплект 2 халогенни крушки Philips H4 Color Purple Vision , 12V, 55W

1
168
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Комплект 2 броя халогенни крушки Philips H4 Color Purple Vision , 12V, 55W

Тип крушка: H4
Опаковка от: 2 броя
12 V, 60/55 W

 Нов стил със светлина

ColorVision добавя нотка цвят към оптиката на автомобила ви в синьо, зелено, жълто или лилаво. Тези иновативни цветни лампи за автомобил са одобрени за пътната мрежа, така че можете да персонализирате пътуването си, като все така излъчвате безопасна бяла светлина.

Оцветете фаровете си в синьо, зелено, жълто или лилаво.

Philips ColorVision позволява добавянето на персонализирана нотка цвят на оптиката на автомобила ви. Изберете между син, зелен, жълт или лилав и направете пътуването си по свой вкус.

Цветни лампи за автомобили, които са одобрени за пътната мрежа.

Лампите ColorVision са в съответствие с всички разпоредби ECE и се снабдяват със сертификационна карта, доказваща, че са одобрени за пътната мрежа. Винаги я дръжте в себе си в колата.

Нова технология за покрития превръща светлината в нотка цвят.

Благодарение на специалното покритие на лампите, Philips ColorVision добавя нотка цвят, която е в съответствие с Европейското законодателство. Така че можете да персонализирате пътуването си, докато продължавате да излъчвате безопасна бяла светлина.

Проектирани за рефлекторна оптика и цветно персонализиране.

Philips ColorVision създава цветни ефекти, като отразява светлина в оптиката на лампите. Включете предните си фарове и осветете с нотка цвят.

Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло.

UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина.

Лампите за кола на Philips са силно устойчиви срещу влага.

Само нагорещена крушка, изработена от кварцово стъкло (спирална 2650 °C, стъклена 800 °C) може да издържи на термичен шок: ако капка студена вода докосне нагорещената крушка, което може да се случи, когато шофирате през вода със счупен преден фар.

 

Данни за продукта
Опаковка
Комплект
Цвят на светлина
Виолетов
Количество
2бр.
Тип крушка
Халогенна
Тип фасунга
P43T-38
Номинална мощност
55W/60W
Волтаж
12V
Линия
ColorVision
Производител
PHILIPS
Тип крушка
H4
Тегло
0,10kg

Цената е за комплект.