Блогът на Апостол Апостолов :: НЕ БОЙТЕ СЕ, ДЕЦА

1
244
Добави коментар
tocco
tocco

                                                               ИДВА БОДРА СМЯНА

 

 

Вече тридесет години Йоло Денев и Николай Колев- Босия се изживяват като борци за правда и свобода. Те се имат за духовни наставници на нацията, но истината е, че тези вечно недоволни хубостници са фекаломети, готови да оплюят всичко живо. Те все мрънкат, хленчат и попържат. Не спряха да ни заливат с отровна помия, не им омръзна да дрънкат и да пишат глупости, не се измориха да вършат налудничави магарещини.

 

Междувременно и двамата остаряха и то много грозно. Така станаха още по- противни. Взеха и да каталясват. Участват във все по- малко „протестни акции“. От върховете на националната популярност те се сринаха до дъното на безрадостното маргинално съществуване. Тук ги чакат само тъжните спомени за глупаво пропиляната политическа кариера.

 

Казано е обаче, че природата вакум не търпи. Техните места бавно, но сигурно се заемат от други „спасители на нацията“.

 

Новите комедианти, не ще и дума, са Костя Копейкин и Учиндолският пошляк. По интелект, манталитет и ниво те не отстъпват на старите кучета. Тези типчета неистово се пънат да станат наши водачи, да ни спасят и оправят. Не е ясно от какво ще ни спасяват, а да ни оправят май могат само на заден шморц.

 

Отсега е ясно, че и с тези келемета добре ще се забавляваме и веселим. В обозримо бъдеще Парцалев и Калоянчев няма да ни липсват…

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.