Ефбет ESports- Counter Strike: Global Offensive! 21.04.2020г.

1
272
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Ефбет ESports- Counter Strike: Global Offensive! Днес ще Ви представим един от най-интересните електронни спортове, на които може да направите вашите залози. Ще Ви дадем някои съвети, за това на какво да обърнете внимание и на кое да залагате.

За да залагате в сайта на Ефбет е нужно да имате регистрация и успешно направен депозит. А какво ако може да уголемите вашия първи депозит? Възползвайте се от нашия начален Ефбет бонус код, на стойност до 200 лева!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

Какво да знаете за залозите на CS GO?

Подобно на виртуалните спортове в Ефбет, залози за тази компютърна игра излизат твърде често. Има много отбори, а Ефбет не спира да добавя нови, като същевременно предлага и добри коефициенти. Минусът на CS е, че няма много голямо разнообразие от пазари. Това обаче не трябва да е проблем, защото въпреки всичко може да намерите добри коефициенти.

Как протичат самите игри? Това е игра, в която играчите са 5 срещу 5. Целта на играта е някой от отборите да достигне 16 взети рунда. Играе се на различни карти, но те се разбират преди започване на играта. Сред най-извесните отбори са Fnatic, Team Liquid, Godsent, North, Movistar Riders, Sharks Esports и други. В интернет може да следите за предишни срещи между дадени отбори.

Какви залози може да направите? Може да залагате за победител на дадена среща (1 или 2).  Тъй като общият брой рундове са 30, може да изберете и равенство за една карта или победител за нея (1, Х или 2). Може да залагате и на победител в първи и втори пистолетен кръг. Това е, когато отборите започват като терористи/полицаи и нямат пари за оръжия. Има залог за брой карти, както и брой рундове.

В общи линии смятаме, че играта Counter Strike GO предлага доста възможности за залог и ако ги подберете правилно могат да Ви донесат добри печалби, от добри коефициенти. Следете блога на bonuskodove и за други предложения за електронните спортове на Ефбет.