Какво закусват моделите – Синди Крауфорд, Жизел Бюндхен и Роми Стрийд?

1
142
Добави коментар
svetla58
svetla58

Празниците приключиха и е време да се стегнем и да върнем нормалния си режим на хранене. Дори ако не сте натрупали излишно тегло по някакъв магически начин, то все пак преминаването към здравословно хранене няма да ви навреди. А както знаем един от най-хубавитеи полезни навици е да започваме сутринта си с хубава и здравословна закуска. По-долу споделяме какво най-често има на масата сутрин на супермоделите.

Синди Крауфорд

„Обичам сутрините, когато съм в Малибу. Ставам около 6:30 и отивам в джакузито, за да се подготвя психически за новия ден. След това обличам спортен екип, пия смути от спанак, банан и протеини и започвам тренировка.”

Жизел Бюндхен

За да започне деня си с лекота, Жизел и семейството й се залагат на плодове и зеленчуци. „Събуждаме се около шест сутринта, пием топла вода с лимон – за да възстановим алкалния баланс и да задвижим храносмилателната система. Най-често след това пием смути. Малко по-късно е ред на самата закуска – яйца, авокадо, хляб без глутен, кокосово масло, плодове. През почивните дни съпругът ми Том обича да пече палачинки с овесени ядки – синът ни Бени ги обожава.”

Роми Стрийд

За да повиши издръжливостта си преди шоуто на Victoria’s Secret, Роми си е създала енергийна закуска. Това е купа със суперхрани, пресни плодове и фъстъчено масло. „Преди да си легна смесвам лъжица шоколадов протеин на прах и 40 грама овесени ядки, наливам топла вода и я оставям в хладилника. Харесва ми, че се получава доста гъста смес, така че на сутринта не добавям много течност. Само слагам топинги – годжи бери, боровинки, кашу, бадеми…“

Тагове енергийна закуска, Жизел Бюндхен, закуска, здравословен живот, здравословен режим, здравословна закуска, здравословна рецепта, здравословно хранене, полезна закуска, рецепти на супермодели, Роми Стрийд, Синди Крауфорд, супермодел