Австралийски торове Би енд Би Агро / B&B Agro

1
240
Добави коментар
tankoooo
tankoooo

Органични австралийски торове B&B Agro

Би енд Би Агро ЕООД предлагат висококачествени, уникални по рода си, течни, органични торове подходящи за листно хранене на растенията, за подобряване на почвената активност, както и за интегрираната борба с вредителите.

Торовете са произведени в Австралия от компанията Growth Agriculure, която работи с едни от най-добрите световни изследователи в разработването на устойчиви и щадящи околната среда земеделски подобрители. Органичните торове се произвеждат от животински продукти и са подготвени в различни варианти за да се обхване нуждата от наторяване на максимален брой култури.

Торовете Би енд Би Агро се характеризират с Балансирани торове – съдържат основните, но и второстепенни елементи необходими за отглеждането на здрави и силни растения.Торове от органични продукти – суха кръв и месокостно брашно от овце или дълбоководни риби .Хормони на растежа ТРИАКОНТАНОЛ-TRIA и ГИБЕРЕЛИНОВА КИСЕЛИНА-GA – стимулират израстването на растенията, използвайки всички налични хранителни вещества в балансиран вид.Ранното приложение на B&B торовете спомага за по-бързото израстване на здрави и силни растения с подобрено качество, повишен добив и намален разход.Идеални за преодоляване на стрес при пренапояване.Не позволяват излужване на почвата при силни дъждове, ограничават загубите при иригация и увреждането на околната среда.Абсолютно безопасни за употребаПродуктите се доставят в силно концентрирана форма, добавянето на вода става на мястото на приложение, което намалява значително разходите за транспорт и съхранение.B&В торовете се прилага с наземни уреди за пръскане и летателна техника. Торове и подобрители на почвата B&B Agro B&B Flow-Fine – Органичен течен тор на основата на суха кръв и месокостно брашно от овце плюс Триаконтанол и Гиберелинова киселина.B&B Marine – Органичен течен тор на основата на рибно брашно плюс Триаконтанол и Гиберелинова киселина.Boron Х-Тrа – Хелат с Аминокиселини. Calcium X-Tra – Хелат с Аминокиселини.Engage PK –  Течен Фосфитен тор.Magnesuim  X-Tra – Хелат с аминокиселини.Total К –  Течен листен Калий.Zinc X-Tra – Хелат с Аминокиселини. Адюванти B&B Agro Steadfast 5 in 1 – Повърхносто активно вещество. Агент за съвместимост. Понижава pH на работният разтвор, Предотвратява разпада на химикалите. Поддържа чисти резервоари, филтри и дюзи.