Грижа за суха кожа | Как да се справим със суха кожа | The Body Shop

1
229
Добави коментар

1. Махнете грима с помощта на Почистващо олио за лице Лайка. Питателната формула на органичното масло от лайка бързо разтваря декоративната козметика и нежно се грижи за кожата.

2. Почистете лицето си с Ревитализиращо почистващо олио за лице Oils of Life. С неговата променяща се текстура, то деликатно ще почисти кожата в дълбочина.

3. Възстановете баланса на кожата с Хидратиращ тоник за лице Витамин Е. С това завършете процедурата по почистване на кожата.

4. Подгответе кожата си за нанасяне на крем, като използвате Лосион за лице Витамин Е Aqua Boost. Нежната му формула възстановява естествения pH баланс на кожата.

5. Нанесете няколко капки Ревитализиращо масло за лице Oils Of Life на кожата на лицето си и масажирайте с пръсти или с помощта на масажора за лице Oils Of Life™ Масажът стимулира микроциркулацията, тонизира и улеснява дълбокото проникване на полезните вещества в кожата.

6. Погрижете се за деликатната кожа около очите с Околоочен крем гел Oils Of Life Това ще ви помогне да отстраните тъмните кръгове и отоците около очите, ще подхрани кожата и ще редуцира бръчките.

7. Осигурите защита на своята кожа в течение на деня с Интензивно хидратиращ Крем за лице за суха кожа Витамин Е Наситената му формула с хиалуронова киселина запазва влагата на кожата в продължение на 48 часа.

8. Омекотявайте и подхранвайте кожата си през нощта с Нощен серум-олио за лице Витамин Е. Той обезпечава великолепното възстановяване на кожата в часовете за сън.

9. Използвайте Нощна хидратираща маска за лице Витамин Е 2-3 пъти в седмица. Тя е чудесна спешна помощ за суха кожа.