Flip key – нов стилов елемент – ☝️ Моят дом – ценни съвети за строителсто, обзавеждане, мебели

2
225
Добави коментар
djunev
djunev

Flip key – нов стилов елемент
Както знаете, всичко е съставено от малки неща. Модерен мобилен телефон, стилен часовник, фини ръкавели, оригинален ключодържател – всички тези неща създават вашето изображение и подчертават неговата уникалност.

Доскоро ключовете за автомобили можеха да се похвалят само с ключодържател, но прогресът не стои неподвижно и днес самият ключ е атрибут на стила.

Все повече и повече хора използват флип клавиши. И много

Модели като Kia Ceed и Mitsubishi Lancer Ix вече се предлагат с фабрично оборудвани флип ключове.

Какви са предимствата на клавиш за превключване пред конвенционален ключ за запалване?

Мога да кажа от собствения си опит – клавиш за обръщане е много по-удобен от обикновен. В резултат на това той няма остри части – удобно е да го носите в джоба си и няма да направи дупка в дрехите ви с остър край; няма нужда да закачате ключодържател върху него, не звъни около съседни ключове и вече няма нужда да слушате дрънкането на метал. Ключът за превключване е в състояние да комбинира ключа за запалване и алармената система, като по този начин намалява броя и теглото на предметите, носени със себе си.

И, разбира се, той перфектно допълни моя образ, показвайки на приятели и партньори, че аз съм в крак с времето.

Доскоро такъв ключ не беше наличен за собствениците на автомобили, за чиито превозни средства нямаше оригинални флип ключове, днес почти всеки може да си позволи да небрежно извади тази иновация от джоба си. Audi, BMW, Chevrole, Chrysler, Ford, Honda, Hyundai, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Suzuki, Toyota, Volvo – производството на флип ключове е възможно за всички тези марки и много други.

Собствениците на оригиналните ключове вече нямат нужда да прибягват до услугите на скъпи услуги или официални дилъри, защото можете сами да смените износения или отегчен ключов калъф на нов.
Какъвто и Flip Key да имате, когато го съчетаете с луксозен ключодържател, то несъмнено нещата ще придобият по-добър вид. Именно поради тази причина Ви съветваме да разгледате онлайн магазин zaKluch.com, или да потърсите повече информация, ползвайки хаштаг #zaKluch в социалните мрежи.

За да направите това, трябва да закупите любимия си калъф с желания брой бутони, след като посочите параметрите на металния клавишен ключ и да пренаредите платката с бутони и чипа на имобилайзера, ако има такива, в него. Както можете да видите, всичко е лесно и просто, тук не се изискват специални умения, програмиране и други подобни.
Ето някои ключодържатели, които биха Ви впечатлили, нещо повече, биха впечатлили всеки ваш приятел: