Климатици 12, 18, 24 на ХИТ цени с гаранция и безплатна доставка от eclima.bg

1
366
Добави коментар
eclima
eclima

Еклима – най-добрите климатици под един покрив

След като сте се уверили, че климатикът е неизменна част от дома Ви, е време да се насочите към правилното място, откъдето да се снабдите с него. Разбира се, можете да закупите уреда от някой от големите хипермаркети, но най-добрият вариант е да се спрете на фирма, специализирана в предоставянето на подобни услуги, тъй като вероятността специалистите и консултантите там да са по-наясно и да Ви дадат по-адекватни съвети нараства, а също ще имате достатъчно голям избор на модели, производители и варианти. Ще можете да уговорите и монтажа, който да бъде извършен качествено и от професионалисти.

 

ЕКЛИМА ЕООД предлага богат избор на климатици – инверторни, хиперинверторни, таванни, подови, касетъчни, колонни, мобилни, мултисплит системи, конвектори, въздушни завеси и др. на водещи производители. Монтажът и доставката до всяка точка на страната са безплатни и разполагате с 14 дневен срок за връщане на уреда. Разгледай над 1500 модела на :  https://eclima.bg/invertorni-klimatici.html

За избора на подходящия за Вашия дом или офис климатик могат да Ви помогнат мненията на клиентите, които са публикувани в онлайн магазина.

Освен промоционални оферти, можете да се възползвате и от лизингови програми, така че да не се налага да правите компромис с мощността или марката, както и да подберете всички необходими аксесоари (Wifi адаптери, стойки, ароматизатори).

 

Комфорт по всяко време!

Модерната климатична технология и набор от интелигентни функции означават, че можете да се насладите на нещо повече от отопление и охлаждане. Осигурява се комфорт на потребителите през целия ден, всеки ден от годината, независимо от сезона. Съвременните уреди предлагат максимален контрол на температурата, качествен въздух, пестят електроенергия и са с иновативен дизайн.

Повечето съвременни климатични системи имат технология с обратен цикъл. Това означава, че те могат да отопляват и охлаждат дома Ви. Така например Daikin включва климатични системи Split System, Multi-Split и Ducted, в зависимост от това дали искате да контролирате температурата само в няколко стаи или навсякъде в дома Ви. Предвиден е и автоматичен цикъл на размразяване, така че дори при температури -10ºC пак ще сте осигурени.

 

Някои от най-иновативните модели разполагат и с допълнителна екстра- с помощта на мобилно приложение да имате възможността да разгледате виртуално как ще изглежда климатикът Ви, монтиран на избраната за целта стена. Достатъчно е единствено да разполагате с мобилен телефон или таблет с Android или IOS. На екрана в реален 3D размер ще се появи желания от Вас климатик и ще можете да видите как ще изглежда още преди да бъде монтиран. Същото може да бъде направено и с външното тяло и ако не Ви допада, ще имате възможност да премислите отново къде да ги разположите.

Друг съществен плюс на някои от най-модерните климатици е тяхното съобразяване с екологичните проблеми като глобалното затопляне. Те са изработени така, че да превръщат неизползвана енергия на околния въздух в полезна топлина, без да нарушават еконормите и да вредят на природата.