Извозване на стари мебели от жилище в София – колко ще струва?

1
225
Добави коментар

Лято е. Искате да смените интериора на дома? Или ви предстои сериозен ремонт, защото разполагате с повече време, за да развихрите въображението? Ние от Хамали Престо сме на разположение, за да помогнем да се отървете бързо и лесно от вашите стари мебели в София. Как? В следващите редове ще опишем всичко важно, което е нужно да знаете.

Откъде да започнете с преместването?

За да намалите стреса от предстоящото преместване, първото и най-важно нещо е да изготвите списък с вещите, които ще местите. Така при запитване към нас, ще можем да ви дадем максимално точна информация за цената. Също така и ние ще можем да предвидим ангажимента си като брои хора, време, транспорт и натовареност.

Този списък е полезен и за вас, защото ще ви напомня кои неща да не забравяте, докато опаковате всичко, което ще отнесете.

Когато изготвяте списък с вещите, които ще местите, хубаво е да помислите и за старите мебели и какво може да правите с тях. Има няколко варианта за това:

ако са в добро състояние, може да ги подарите на някого;да ги продадете;да ги дарите;да ги занесете на вила, селска къща и другаде;или най-честия случай – да ги изхвърлите.

За да не се занимавате сами да извозвате старите мебели до депо, доверете се на нас. Ние ще се погрижим за всяка подробност, спестявайки ви време, усилия и глоби от неправилното им изхвърляне.

Как определяме цената за извозване?

Цената за извозване на стари мебели се определя от същите параметри, както при частично извозване на броими предмети. За да ви дадем цена, трябва да ни кажете:

как стои въпросът с паркирането на адреса, за да го предвидимна кой етаж сте и има ли асансьоркакво е количеството на мебелитекакви са приблизителните размери на по-едрите мебели и вещи

Важно е когато ни се обадите, да сте се с подготвили с тази информация, за да имаме максимална яснота при определяне на цената. Така си спестяваме време и можем бързо и адекватно да реагираме.

В някои случаи се налага безплатен оглед на място по преценка от наша страна. Това става с цел да сме максимално обективни при определянето на цената и да можем по-лесно да преценим колко багаж ще се носи и да организираме екипа, който ще участва в извозването на мебелите.

Колко струва почистване на мазе и/или таван?

Освен с извозване на стари мебели в София, ние от Хамали Престо можем да ви помогнем с почистване на мазета и тавани в София. Ако към жилището ви има мазе или таван за почистване, можем да комбинираме услугата с пакетна цена с отстъпка. Повече за почистването на мазета и тавани може да прочетете тук.

Възползвайте се от тази услуга, превърнете старото мазе в добре подреден склад, а таванът – в допълнителна стая или помещение под наем.

Спестете си усилията от местенето на тежки стари мебели и тяхното извозване до депо. Оставете почистването на стари мазета и тавани на нас.

Обадете се сега (тел. 0876 123 386)  и заявете услугата, спестявайки си време и усилия.

Очакваме ви!