Блогът на Апостол Апостолов :: ОТ РУСИЯ С ЛЮБОВ

1
173
Добави коментар
tocco
tocco

                                              ПРОВОКАЦИИ, ДИВЕРСИИ И САБОТАЖ

 

 

Как виждат положението в България чуждите политически наблюдатели?… Джон Кампфнер е журналист и старши сътрудник в Кралския институт за обединени услуги (The Royal United Services Institute). Този изследователски институт се занимава с въпроси на отбраната и сигурността. Ето какво мисли за ситуацията у нас Кампфнер:

 

„Русия засилва атаките си срещу България. Натискът от Москва към София е на ниво политика, икономика, култура и религия.

Според местни анализатори, Москва и нейните тайни служби подбуждат протестите в страната, които продължават вече месец. Те са насочени срещу управляващата проевропейската и пронатовска партия ГЕРБ.

 

В подкрепа на метежниците по улиците се обяви и президентът Румен Радев, за когото се смята, че кандидатурата му за поста е съгласувана с руския шпионин генерал Решетников. Радев взима в екипа си и други двама проруски възпитаници- бившите журналисти Елена Йончева и Иво Христов.

 

През миналата година те стават евродепутати от българската левица, която е част от Партията на европейските социалисти (ПЕС). Още със стъпването си в длъжност Елена Йончева се обявява против санкциите на ЕС срещу Русия.

 

Самата тя е с руско потекло и обучение. Нейната майка Лариса е рускиня, а телевизионна журналистика завършва в Москва по комунистическо време. Според български анализатори, Йончева изпълнява план на руските тайни служби за компрометиране на България, като се използват правораздавателните системи на ЕС.

 

Прикривайки се под предлога за борба с корупцията, тя се стреми да злепостави Родината си, като я обявява за тотално корумпирана страна, която не изпълнява европейските директиви.

Целта е повече от ясна: прави се всичко възможно руските тайни служби да извършат преврат и да поемат властта в страната. След което България да излезе от ЕС и НАТО, а Русия да окупира бившия си сателит.

 

Чрез „всенародни протести“ се цели да се свали законно избраното правителство на проевропейския и пронатовски премиер Бойко Борисов, който управлява за трети път България.

 

Елена Йончева не се интересува от имиджа на България и на последствията от нейната антибългарска дейност. Тя се стреми единствено и само да свали Бойко Борисов от власт и да затвърди руското влияние в страната.

 

Затова български евродепутати ще уведомят ръководствата на Европейската народна партия (ЕНП) и на Партията на европейските социалисти (ПЕС), че Йончева е всъщност един вид троянски кон. Тя е част от петата колона на руските тайни служби в Европейския парламент.“

 

Послепис:

Много млади, грозни и глупави келеши подкрепят „всенародните протести“, като не си дават сметка, че по този начин се превръщат в родоотстъпници, майцепродавци и национални предатели.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.