Блиндираната остъклена врата – максимална сигурност и повече светлина

1
123
Добави коментар
mintsoft
mintsoft

Блиндираната остъклена врата – максимална сигурност и повече светлина

Публикувано от ivaylo на 20.08.202020.08.2020

Избирайки надеждна входна врата за дома си, винаги търсим такава, която да бъде и красива, съобразена със съвременния дизайн.

Такива на първо място са блиндираните врати. Всички оригинални блиндирани врати  са издръжливи на атмосферни влияния и са взломоустойчиви, имат изключително високи нива на топло- и шумоизолация.

Разбира се, производителите на блиндирани врати са помислили за всички изисквания на своите потребители, включително и за тези, които са почитатели на остъклените врати.

Защо блиндираната остъклена врата е добър избор?

Сред многообразието от модели на блиндирани врати по отношение на външен вид, материал на облицовката и покритието, блиндираните врати с остъкление привличат любителите на светлината.

Ако желаем входът на дома ни да пропуска светлина през входната врата, можем да изберем блиндирана врата с остъкление.

В такъв случай ще можем да извлечем следните ползи:

– понеже вратата е блиндирана, ще имаме достатъчно добра изолация и сигурност;

– стъклопакетът е от нискоемисийно блиндирано стъкло, което е взломоустойчиво;

– стъклото е многослойно и затруднява всякакво проникване;

– ако стъклото евентуално се счупи, парчетата остават по фолиото от вътрешната страна и няма опасност от нараняване;

– във входното антре ще бъде светло и по-удобно най-вече, ако там имаме цветя.

За какво жилище е подходяща блиндирана остъклена врата?

Днес модерният пазар на входни врати предлага много опции за продукти, получени при съчетаването на различни материали.

За входна врата с най-голяма степен на сигурност обикновено се предпочита блиндираната, която има солидна конструкция. Производителите успяват да комбинират здравината на стоманата и стъклопакета, като получената комбинация е функционална и е изключително стилна.

Блиндирана врата с остъкление е много подходяща за къща. Ако се отваря на улицата, има да изпълнява предимно защитна функция, но и изолационните и естетически качества също са важни.

Много от блиндираните остъклени врати предлагат различни варианти – със странично и горно остъкление, или пък с вградено стъкло.

Богатият избор от дизайнерски решения за стъклопакети отлично се вписват във всяка фасада. Когато става дума за входна врата на къща, блиндираната остъклена врата, макар и по-скъпа, е перфектното съчетание от качество, сигурност, естетика и светлина.

Стъклото дава визуална лекота на дизайна и подчертава индивидуалния стил на къщата. Трябва да се има предвид обаче, че прозрачното стъкло за жилище е неподходящо. По-добре да бъде матово, цветно или огледално.

Ако сме решили блиндираната ни входна врата да има и остъкление, защитата с декоративна решетка при някои модели придава още по-голям стил и класа на дома.