Блогът на Апостол Апостолов :: ЕВРОПА ЗАКЛЕЙМИ ПРОТЕСТИТЕ

2
211
Добави коментар
tocco
tocco

                              ОГЛУШИТЕЛНА ПЛЕСНИЦА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕТЕЖНИЦИ

 

Евродепутати са осъдили използването на бесилки, ковчези и чували за трупове по време на протестите в България. Позицията е била изразена на заседанието на подкомисията за върховенството на закона към комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент, на което е разгледана ситуацията по върховенството на закона в България.

 

„Поредните опитите за атаки и дискредитиране на България от страна на социалистическата партия и Радан Кънев не успяха“, коментира в тази връзка българският евродепутат Емил Радев.

 

„От началото на този мандат виждаме опити да се атакуват магистрала „Струма“, АЕЦ „Белене“, АЕЦ „Козлодуй“, ТЕЦ „Марица Изток 2“ – все проекти от национално значение за България. Свидетели сме на многократни опити да бъде дискредитирано и усвояването на европейски фондове от българските общини и бизнеса, допълни той.

 

Послепис:

 

Не би могло да бъде и другояче…

От кадри във фейсбук стана ясно, че църквата „Свети Седмочисленици“ в София е издраскана със сини надписи, гласящи „Оставка“!…

Освен това палатковата блокадата на Орлов мост не само че е незаконна, ами и разрушава културен паметник в центъра на София.

Отвратителна бе и вандалщината срещу сградата на МВР, която преди дни бе замеряна от протестиращи отрепки с яйца, домати и тоалетна хартия.

Осквернени бяха Съдебната палата и Министерският съвет!

Долнопробни изроди вилнеят из София и това е много добре известно в Европа…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.