Преместване на диван в София – колко ще струва и как да стане?

1
218
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

28
авг.
2020

Колко ще ми струва преместването на диван в София, и как да стане по-лесно?

Избрали сте нов апартамент, в който да се преместите. Чудесно. Той е обзаведен и има всичко необходимо да се нанесете веднага, без да има нужда да пренасяте свои мебели. Само че предпочитате да преместите единствено вашия любим диван. Да, този същият, с който щастливо гледате телевизия всяка вечер, на който каните приятели на по бира през уикенда, или понякога оставате на спите на него, когато близки и приятели пренощуват. Любимият диван. Дали е признак на сантименталност, или задоволяване на удобство, няма значение, просто трябва да го преместите на всяка цена. Преди да предприемете задачата по преместването на дивана, трябва да имате предвид няколко неща.

Самостоятелно преместване на диван в София– рискове и минуси

Може да пренесете дивана до новото място самостоятелно (без професионалисти). За целта ще ви е нужна помощ от приятел, познат или близък, също така подходящ транспорт и време за пренасяне. Зависимост от дивана може да изпитате трудности, защото ще се наложи да го разглобите и сглобите сами. Вероятно ще ви тежи, особено ако не сте свикнали да носите мебели. Освен това трудно ще намерите подходящ транспорт за преместването му от точка А до точка Б в удобно за вас време с нужната помощ от приятел.

Като професионалисти ви препоръчваме да се доверите на фирма за преместване на мебели. Така няма да има риск от контузване, счупване на дивана или нещо още по-неприятно. Колко ще ви струва и откъде да започнете?

Може би ще изберете да се доверите на интернет и ще потърсите какви са опциите ви. Която и фирма да изберете от морето резултати, съветваме ви да се свържете с нея по телефона и да обясните какво очаквате. В жив разговор винаги е по-лесно да се прецени цена, да се задават допълнителни въпроси и да се избегнат двусмислици. Всичко това спестява време и на двете страни.

Преместване на диван в София и околностите с Хамали Стоянов

Ако за преместването на вашия диван в София се доверите на професионалисти, ние от Хамали Стоянов ще се ангажираме с тежката задача. Подобна услуга струва между 80 и 130 лева за района на София. Какво включва тя? 2-ма хамали и транспорт в зависимост от обема на дивана. Важно е да се уточни предварително какъв е диванът. Отговаряйки на следващите въпроси, ще е по-лесно да се прецени цената:

Прав модул ли е дивана?Има или няма разтегателен механизъм? (разтегателният механизъм утежнява преместването)Ъглов ли е диванът?На колко части може да се разглоби? (2, 3 или повече)До кой и от кой етаж ще се пренася диванът? (*колкото по-висок е етажът, толкова по-скъпо ще излезе)Има ли асансьор в сградата?Има ли паркинг в близост до входа на сградата? (за кварталите около центъра обикновено е много сложно с паркирането)

В случая, че говорим за преместване на диван извън пределите на града, тоест в околност на София, хубаво е да уточните на какво разстояние се намира имотът.

Преди да се чуем по телефона с уговорка за преместване на диван в София, хубаво е да имате предварителна яснота какво точно желаете. Помислете добре дали искате диванът да бъде транспортиран до входа, или имате нужда от хора, които да го качат.  Има няколко варианти, които можем да ви предложим. Чист превоз, с помощ от шофьора или класически вариант с двама хамали плюс транспорт.

Ако сте решили, че имате нужда да пренасяте и други мебели, освен любимия диван, може да се информирате какви услуги за превоз на мебели и багаж предлагаме.

Съвети от нас за успешна комуникация

Като фирма с богат опит при преместването на мебели и лични вещи, ще ви дадем безценен съвет относно успешната комуникация при преместване на дома или дори само за определени вещи. Знаем, че сте заети и под стрес, но винаги може да отделите 10-тина минути и да се обадите по телефона. Така ще бъдете попитани в директен разговор за важните неща по преместването, които често биват пропускани, когато водим онлайн кореспонденция по мейла. В този случай един телефонен разговор ви спестява няколко отделни мейла и главоболия, свързани с неизяснени детайли.

Не се колебайте да ни потърсите за преместване на вашия любим диван в София.

Може да го направите бързо и лесно на телефон 0893 484 770  или 0885 714 966.