ВРЕМЕТО ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ВРЕМЕТО- РЕАЛНАТА ПРОГНОЗА

1
158
Добави коментар

 

снимка:ДИДИ СТАНЧЕВА Днес,4 септември облачността над Заадна България ще се разкъсва и ще се установи едно слънчево и прекрасно време,но ще е ветровито и с усещане за по-ниски температури.Тази сутрин температурите в страната са от 13 градуса в Драгоман до 23 градуса в Бургас и Елхово.Това каза синопптикът от НИМХ Красимир Стоев в ефира на сутрешния блок на БНТ 1.

През следващите 3 почивни дни времето ще е слънчево.Максималните температури в събота и неделя ще са между 26 и 31 градуса.Впонеделник ще са с градус-два по-високи.Северозаадният вятър днес ще отслабне.Следващите дни вятърът ще се ориентира от изток-североизток и понеделник темературите ще са от 28 до 33 градуса.

Днес,4 сетември ще има значителни валежи в Североизточната част на страната.Обявен е жълт код за района.

рез седмицата от5 до 10 септември ще е редимно слънчево.В средата на ппериода ще настъпи значително понижение на температурите и само на отделни места ще ппревали краткотраен дъжд.Преобладаващите темератури ще са в порядъко от 28 до 33 градуса.

12 и 13 сетември ще е предимно слънчево и с повишение на температурите.

В следващите 10 дни по Ченоморието ще е подходящо за плажуване.Температупприте ще достигат до 27-28 градуса. 

До края на септември ще се запази тенденцията за относително по-високи температури.повече валежи ще има в Западна България.Максилано ниски температури не се предвиждат,не се очакват и слани. В сутрешните часове ще се образуват краткотрайни мъгли.