Торове Advanced Nutrients – гаранция за успешно отглеждане на Вашите растения

5
245
Добави коментар
vencislava.hristova
vencislava.hristova

Торове Advanced Nutrients – гаранция за успешно отглеждане на Вашите растения

авг. 24, 2020АсенГрадинарство и цветяLike

Продуктите на Advanced Nutrients са популярни сред любителите на растения от цял свят. Става дума за един от най-добрите производители на торове, хранителни вещества и добавки, чието име е гаранция за високо качество и отлични резултати.

Затова и торовете на Advanced Nutrients са неизменен почетен гост на всяка една тематична конференция, изложба или друго престижно събитие за градинари. Безброй производители на медицински канабис в света разчитат точно на продуктите на тази марка торове. И това не е случайно. Те ги улесняват много, освобождавайки ги от отговорността често-често да следят и регулират нивото на pH на хранителните разтвори – нещо, което е абсолютно задължително в случаите, когато се използват торове от други марки.

Торовете Advanced Nutrients изискват много по-малко внимание, а същевременно предлагат богата и разнообразна гама от хранителни вещества. Затова и всички – от градинаря-любител до опитния производител, разчитат именно на тях.

Но нека да разгледаме по-подробно част от продуктите на популярната марка и да разберем защо тя е толкова предпочитана.

Revive Advanced Nutrients

Revive Advanced Nutrients е добавка, подходяща за използване при хидропонно отглеждане, чието предназначение е да съживи пострадали растения, да облекчи стреса и да възстанови тези, които са изсъхнали или болни. Той е нещо като „първа помощ“ за тях, а резултатите са бързи и трайни. Revive ще ги възстанови както в случаите, когато са пострадали от засушаване, така и когато боледуват вследствие на системно преполиване. Специалната му формула е разработена в съответствие с най-строгите стандарти за качество на Advanced Nutrients. След премахването източника на болести или стрес, специалната комбинация от хелати и хранителни вещества, която се абсорбира много лесно, ще регенерира растението, намалявайки значително срока за неговото пълно възстановяване.

Jungle Juice Advanced Nutrients

Jungle Juice е система за захранване на растенията. Това е едно от най-рентабилните предложения от реномираната марка, защото предлага оптималната комбинация от цена, качество и лекота на употреба. Торовете Jungle Juice са подходящи както за начинаещите градинари, така и за собственици на големи оранжерии. Предлагат се няколко разновидности:

Двукомпонентни торове Jungle Juice Bloom A+B и Jungle Juice Grow A+B
Jungle Juice Grow
Jungle Juice Bloom
Jungle Juice Micro

Съдържат всичко необходимо за бърз растеж и обилен цъфтеж. Jungle Juice включва в състава си азот, фосфор, калий и вторични минерали, комбинирани в една формула. Те значително подобряват и увеличават усвояването на различните микроелементи от растенията и гарантират буен растеж по време на вегетативната фаза.

Ancient Earth Advanced Nutrients

Добавката Ancient Earth съдържа само водоразтворими хумати. Тя намалява отрицателното въздействие на солите и колебанията в киселинно-алкалния баланс, стимулира покълването на семената и растежа на корените. Също така, продуктът стимулира абсорбцията на влагата в почвата, а хелатите, които са включени в състава, увеличават значително пропускливостта на растителните мембрани. Тази добавка може да се използва с разширени хранителни торове и бустери и гарантира впечатляващи резултати.
Още много полезна информация за правилното отглеждане на вашите растения, както и разнообразни продукти на популярната марка Advanced Nutrients, ви очакват в GrowMall. Не пропускайте да научите какво е необходимо да направите, за да се радвате на високи добиви.