Как да се излекуваме от ГРИП?Нашето Тайно Оръжие Кислородна Вода

2
269
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Как лесно и евтино да излекуваме грип?

Фармацевтичните компании,които получават милиардни приходи от продажба на препарати застава категорично против изпозлването на безопасни,евтини и потенциално ефективни методи за лечение с помощта на озон,водород и водороден пероксид.Много лекари са настроени враждебно към методи на лечение,които пациентите могат да предприемат самостоятелно.

Много уважавни медици,които употребяват озон и водороден пероксид при лечение на СПИН са преслевани от държавните органи и са принуждавани да закриват практиките си.Тук не само става дума за лечение на спин и други вирусни инфекции,които днес се лекуват традиционно само със супер скъпи препарати.В САЩ вече е отделен милиард долара за разработка на ваксина срещу коронавируса.И се очаква да се появи до година и половина.Представете си 3 милиона долара на ден за ваксина,която може би ще се появи,а може би не.И вие ще попитате ,а защо година и половина ,толкова ли е сложно да се разработи? Много просто,те може и въобще да не я разбработват. Защото за година и половина епидемията може да приключи сама или тази ваксина ще разработят израелските разработчици,защото съвсем наскоро,те съобщиха ,че вече имат готова ваксина и тя вече се изпитва върху хора и те имат готовност да започнат нейното производство в течение на 900 дни.Затова заяви даже израелският премиер-министър Натеняху.За дни се появи информация за това,че вирусът има расова,генетична избирателност.Той е опасен за азиатците,щади белите и изобщо не въздества върху латиносите и жителите на Африка.Тоест трябва да се отнасяме към него сериозно,но в никакъв случай да не изпадаме в паника и да не позволяваме на недобросъвестни търговци да печелят от това милиони.В крайна сметка ние не сме беззащитни срещу корона-вируса доколкото много от острите вирусни инфекции се предизвикват именно от коронавируси и ние ги пренасяме без дори да подозираме затова. Как помага кислородната вода?

Профилактично на седмица можем да капваме по 2 капки кислородна вода в ушите,тя може да ни помогне спокойно да предотвратим тези инфекции.

Такова просто стредство дава усилване на имунитета.А доколко коронавирусите имат дълъг инкубационен период и в този период ,докато не се е вкоренил в организма на приемника самият вирус е уязвим.Кислородната вода може да му подкастри вирусните пипалца и да ви съхрани здрави!Под микроскоп се вижда как Водородните йони унищожават грипния вирус и той не може да се закрепи в организма.

 

В Русия е направено експериментално изследване за лечение на грип с кислородна вода .Хората ,които са болни и са получавали за 3 дни сутрин и вечер по 2 капки кислородна вода в ушите са оздавявали 2-3 пъти по-бързо от тези ,които се лекуват с лекарства.А ежегодно грипният вирус убива около 650 000 човека.

 

През 2013 година във Forbes излиза статия за безполезността на Tamiflu- известното лекарство против грип ,широко рекламирано от фармацевтичните компании.

Цялото видео на руски гледайте тук :

Бъдете здрави !

Как можем да променим съдбата?Какво да правим ако не ни върви?

Как звукът формира нашата реалност ?

Защо отмениха нашето бъдеще ?

Древните Български руни Пазят Магическият Символичен Език на Вселената

Магическата сила на Планинския Кристал