Блогът на Апостол Апостолов :: ГОЛЯМ МАЙТАП

1
242
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                   СТАНА ТЯ ЕДНА…

 

От новините узнах, че отровното трио, което вече близо 3 месеца ни тероризира с идиотщините си, е готово с партия. Че и програма имали тия хубостници…

 

Пак от новините узнах, че и Каиш Ботушев щял да прави партия!

Слави Василев, бивш член на Радевата чета, в момента се изявява като един от неговите говорители. Та той ни осведоми, че:

 

„Румен Радев не е президент на БСП. Той обяви, че ще предложи промени в Конституцията и след това ще излезе нова политическа формация на хоризонта, която ще припознае целите на този стратегически документ. Това вероятно ще стане до края на септември или до началото на октомври“.

 

Преди няколко дни пък сестра Галева се изцепи, че и тя ще се явява на избори. Бившият омбудсман бълнува за някаква партньорска мрежа, в която щели да влизат граждански организации, инициативни комитети, отделни личности и партии, младите партии отдясно– ДБГ и ВОЛТ, Движението на Татяна Дончева, социалдемократи, а и земеделци…

 

Към властта напират и други- Костя Копейкин, Цецоу, руските шпиони, учиндолската чалга и т. н. Истински тюрлю гювеч!

 

Да се хване човек за главата! Обаче… До изборите през март 2021 година има още много време. Дотогава все ще решим за кого точно да гласуваме.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.