Блогът на Апостол Апостолов :: НА ЛЪЖАТА КРАКАТА. . .

1
283
Добави коментар
tocco
tocco

 

                                                                СТИГА ГЛУПОСТИ

 

След като дъртите ментарджии от ЛъжеГалъп се опитаха за пореден път да ни преметнат с тъпи и стари номера от селски вечеринки, към тях се присъединиха и младите тарикати от „социологическата“ агенция „Тренд“. И те ни заляха с лъжовна помия. Техните измами бяха толкова несръчни и нелепи, че предизвикаха и смях, и погнуса.

 

Една сериозна социологическа агенция- „Барометър България“ – проведе извънреден телефонен сондаж за електоралните нагласи на избирателите. Запитани какво мислят за протестите, българите отговарят така:

 

Протестът получава подкрепа едва от 26,1% от анкетираните.

 

Доста над половината – 60,5% от българите, обаче не одобряват протестите, а 13,4% не могат да преценят или не дават отговор на въпроса.

 

„Барометър България“ е попитал участниците в анкетата дали искат предсрочни избори:

На въпроса искате ли оставка и незабавни предсрочни избори 20,3% от анкетираните отговарят с „Да“, 70,8% – с „Не“, а 8,9% не дават отговор или не могат да преценят.

 

Агенцията е попитала анкетираните за кого биха гласували на едни евентуални избори.

Четирите сигурни формации, които биха попаднали в Народното събрание, при положение, че изборите се провеждат днес, са ГЕРБ, БСП, ДПС и Обединените патриоти.

 

За ГЕРБ биха гласували 24,9% избирателите!

За БСП- само 12,1%!

За ДПС и Обединените патриоти- 7,8% и 7,5%.

 

Партиите на Слави Трифонов „Има такъв народ“ (с 3,4% подкрепа), на Христо Иванов „Да, България“ (с 3,1% подкрепа) остават под бариерата от 4% за парламентарно представителство.

 

Такива ми ти работи… На лъжата краката са къси!

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ,Esq.