Загуба на Жизнени Сили?Техника за премахване на упадъка с Амулет!

2
205
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Кой от нас не е запознат с депресивното състояние на загуба на сила, когато физическата и психологическа умора е толкова изтощителна, че е невъзможно да се събудиш сутрин и ходенето на работа в такива дни се превръща в истински тежък труд. След като сте се скарали с всички около вас, които не ви разбират, вие не сте в състояние да направите нищо и просто търсите начин по някакъв начин да издържите до вечерта, за да забравите. И на сутринта всичко се повтаря отново.

 

Тази статия е за тези, които разбират опасността от това състояние и искат да намерят решение на този проблем. Днес ще ви разкажа за ползите, които магическите амулети могат да донесат за възстановяване на силата. Според изследвания от университета в Кеймбридж във Великобритания, две трети от хората по света са постоянно уморени. Причините за загубата на сила могат да бъдат различни и те не винаги са свързани с физическа активност. Работниците във фабрики, учители, офис служители, домакини и дори тези, които седят без работа дни наред, чувстват хронична умора.

Независимо от причините за загубата на сила, резултатът винаги ще бъде разочароващ. Продължителното пребиваване в състояние на изтощение влошава здравето, създава проблеми в личния живот и професионалната дейност.

Например шофьор в това състояние застрашава не само собствения си живот, но и живота на други пътници. Инженерът, който проектира сградата, вероятно ще направи грешка в това състояние, което ще има огромни последици. Да не говорим за спортисти, които не могат да постигнат успех с хронична умора. Умората често възниква поради срив във връзка с природата. За да разрешите този проблем, трябва да посетите естествени места: планини, резервоари, гори.

Докато живеете в апартамент, намерете време за редовни разходки в парка или засадете стайни растения в дома си. Но ако това помага само за кратко и чувството за хронична умора се връща отново в живота ви, това ясно показва негативно въздействие. В този случай трябва да си поставите диагноза или да се свържете със специалист за помощ.

Вълшебните амулети са друг начин за ефективно решаване на проблема със загубата на сила! Това е името на обектите на властта, в които е заложена програмата с цел повишаване на жизнеността, подобряване на здравето. Такива амулети са от различни видове: Амулети за камъни. Те включват минерали, които имат силен ефект върху жизнеността на човека, например кехлибар, хематит, рубин, гранат, турмалин.

Моджо.

Билкови амулети с добавка на минерални и неминерални елементи. Като съставки за приготвяне на моджо за сила и здраве, използвайте корен от джинджифил, мащерка, жълт кантарион, кора или дъбови листа, слънчоглед и други, които повишават жизнеността.

Науза

Това са вълшебни възли. Кукли за сила и здраве. Изработени са предимно от естествени материали, без използване на ножици и игли. Те се правят от хартия, плат, восък, дърво.

Рунически амулети

Изработени са от естествени материали като дърво, кост, камък. Върху обработените матрици се прилага руническо заклинание, което се боядисва със специално приготвена боя. Трябва да се каже, че за всеки от амулетите се извършва ритуал, който е необходим, за да се изпълни със сила и освещаване. Амулет, направен от практикуващ магьосник, ще се счита за много силен и ще служи дълго време на своя притежател.

Днес искам да споделя с вас един мощен ритуал за създаване на амулет, който можете да направите и вие. Той несъмнено ще ви помогне да решите проблема със загубата на сила. Ритуалът за създаване на амулет за повишаване на жизнеността Цел: да се създаде амулет, който да повиши жизнеността

Материали: червена кръгла торбичка, зелена дантела, ножици, конци, атрибути на Елементите, синя свещ, мащерка, градински чай, риган и тамян като подарък.

Състав: равни части дъбова кора, яспис, трева от кентавър

Час: Четвъртък на нарастваща луна или пълнолуние

Ритуален напредък: Изчистете мястото и всички атрибути, сложете магическия кръг. Обявете целта си, обадете се на Елементите, запалете синя свещ, обадете се на Юпитер и със собствените си думи помолете да ви помогне да създадете и осветите амулет, който повишава жизнеността.

Поставете съставките в торбата и я зашийте здраво. Проведете освещаването на амулета, като се позовавате на всеки Елемент и насочвате амулета към всеки от атрибутите: „О, мощни духове на въздуха (духове на огъня, духове на земята, духове на водата), моля, изчистете този амулет, нека всяко зло го напусне. Осветете този амулет и го напълнете с вашата сила, така че да ми служи вярно! “ Почувствайте как амулетът се изпълва със силата на Въздуха (Огън, Земя, Вода) след всяко обръщение към Елементите. След това вдигнете амулета над главата си и кажете: „Със силата на свещените Елементи аз прочистих и осветих този амулет, нека той повиши жизнеността ми, даде сила и енергия за постигане на моя план! Нека е така и така е. Наистина! “ Благодарете на Юпитер и духовете на елементалиите за помощта при ритуала, като изгаряте билки и тамян върху въглените . Завършете ритуала. Затворете магическия кръг.

Хората се държат по различен начин, когато са изправени пред проблема със загубата на енергия. Някой просто иска да изчака, докато всичко мине, но след няколко месеца свикват с това състояние и вече не са в състояние да променят нищо.

Поради небрежно отношение към здравето си и неразбиране на опасността от последствията от срив, такива хора унищожават живота си и накрая всичко завършва трагично.

Но има и такива, които ценят здравето и благосъстоянието си, знаят какво е срив и успешно го преодоляват, като успяват във всичките си дела. Те са успешни, щастливи, силни личности и живеят живота си на съвсем друго ниво. От вас зависи да решите към коя категория принадлежите, но помислете добре, преди да направите избор!